Artikel top billede

Skyen åbner nye veje til kundens hjerte

På Channelworld Expo i næste måned fortæller cloud-eksperten Anders Trolle-Schultz, hvordan skyen giver dig stærkere kort på hånden, når du skal sælge it-løsninger.

14. marts løber årets kanalevent - Channelworld Expo - af stabelen i Odense Congress Center.

En af oplægsholderne på dagen er cloud-eksperten Anders Trolle-Schultz, som vil give sit bud på, hvad cloud-produkter betyder for it-forhandlernes relation til kunderne og ikke mindst, hvordan skyen giver nye muligheder for at vise, hvordan pris og kvalitet spiller sammen i den færdige løsning, som forhandleren leverer til kunden.

Anders Trolle-Schultz nævner de seneste ændringer af Microsofts Office 365, hvor forhandlerne nu selv kan fakturere kunderne for deres cloud-løsning. Det ser han som et eksempel på, at skyen udvider produktpaletten for it-forhandlerne.

"Siden Office 365 blev lanceret under navnet BPOS for fire år siden, har forhandlerne brokket sig over, at Microsoft selv fakturerer kunderne. Det ændrer sig nu, og det gør det langt nemmere for forhandleren at pakketere sine ydelser som en samlet leverance til kunderne," siger Anders Trolle-Schultz.

"I den sidste ende kan forhandleren præsentere kunden for en løsning, der i realiteten er en plug and play-arbejdsplads, hvor kunden kan se, hvor meget hver arbejdsplads koster. I tilfældet med Office 365 giver det forhandleren flere indgange til at lave et salg til kunden, fordi der også er mulighed for at sælge Office enten i en lejet version eller som traditionel licens," siger Anders Trolle-Schultz.

Udover indlægget fra cloud-eksperten får deltagerne på Channelworld Expo også mulighed for at høre om, hvordan danske forhandlere bedømte distributørerne og producenterne i Channelworlds Image-analyse 2012. Palle Klinke Hansen, der har lavet Image-analysen siden år 2000, fortæller om, hvad man kan bruge undersøgelsen til, og hvad den peger på som det vigtigste for forhandlerne.

Har du ikke sikret dig en billet til årets forhandler-event, så gør det her

Læs mere om Channelworld Expo 2013.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.