Artikel top billede

Skyen åbner nye veje til kundens hjerte

På Channelworld Expo i næste måned fortæller cloud-eksperten Anders Trolle-Schultz, hvordan skyen giver dig stærkere kort på hånden, når du skal sælge it-løsninger.

14. marts løber årets kanalevent - Channelworld Expo - af stabelen i Odense Congress Center.

En af oplægsholderne på dagen er cloud-eksperten Anders Trolle-Schultz, som vil give sit bud på, hvad cloud-produkter betyder for it-forhandlernes relation til kunderne og ikke mindst, hvordan skyen giver nye muligheder for at vise, hvordan pris og kvalitet spiller sammen i den færdige løsning, som forhandleren leverer til kunden.

Anders Trolle-Schultz nævner de seneste ændringer af Microsofts Office 365, hvor forhandlerne nu selv kan fakturere kunderne for deres cloud-løsning. Det ser han som et eksempel på, at skyen udvider produktpaletten for it-forhandlerne.

"Siden Office 365 blev lanceret under navnet BPOS for fire år siden, har forhandlerne brokket sig over, at Microsoft selv fakturerer kunderne. Det ændrer sig nu, og det gør det langt nemmere for forhandleren at pakketere sine ydelser som en samlet leverance til kunderne," siger Anders Trolle-Schultz.

"I den sidste ende kan forhandleren præsentere kunden for en løsning, der i realiteten er en plug and play-arbejdsplads, hvor kunden kan se, hvor meget hver arbejdsplads koster. I tilfældet med Office 365 giver det forhandleren flere indgange til at lave et salg til kunden, fordi der også er mulighed for at sælge Office enten i en lejet version eller som traditionel licens," siger Anders Trolle-Schultz.

Udover indlægget fra cloud-eksperten får deltagerne på Channelworld Expo også mulighed for at høre om, hvordan danske forhandlere bedømte distributørerne og producenterne i Channelworlds Image-analyse 2012. Palle Klinke Hansen, der har lavet Image-analysen siden år 2000, fortæller om, hvad man kan bruge undersøgelsen til, og hvad den peger på som det vigtigste for forhandlerne.

Har du ikke sikret dig en billet til årets forhandler-event, så gør det her

Læs mere om Channelworld Expo 2013.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere