Artikel top billede

Forhandler: Derfor vil jeg sælge kinesiske printere

Vil gerne hjælpe nyt kinesisk printerbrand ind på det danske marked. Forhandlerbetingelser og produktet lokker.

Den kinesiske printerproducent Pantum er gået i land i Danmark. For Stefan Elbæk fra Føniks Computer var tilbuddet fra distributøren Despec og producenten Pantum tillokkende.

"De kommer med nogle planer, der gør, at vi som forhandler rent faktisk kan tjene penge," fortæller Stefan Elbæk fra Føniks Computer.

Han indrømmer samtidig, at han har en vis skepsis. Men ved første øjekast synes han, at Pantums tilbud har nogle fordele.

"Hvis kvaliteten holder, synes jeg, tilbuddet ser godt ud rent forretningsmæssigt" siger Stefan Elbæk.

Her holder han sig til, at Pantum har det erkærede mål at sælge gennem autoriserede partnere for at holde en rimelig indtjening til partneren.

Han mener også, at Pantums produkter med lavt prispunkt og lang holdbarhed rammer et godt sted i forhold til Føniks Computers kunder.

"Både i forhold til private kunder og små erhvervskunder synes jeg det ser interessant ud. Nu må se, hvordan kunderne reagerer," lyder det fra Stefan Elbæk.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere