Artikel top billede

HP's plan: Her skal vi og kanalen tjene penge

HP's globale partnerkonference i Las Vegas: Det bliver ikke printere og pc'er, der bringer HP tilbage i it-branchens førersæde. Se her, hvad hardwaregiganten vil satse på.

Hvis du går rundt og tror, at fremtidens it-forretning skal bygges på printere og pc'er, må du tro om igen.

Hos hardwaregiganten HP satser man i hvert fald om ikke hele butikken så i hvert fald en hel del prestige i det såkaldte "converged infrastructure", der binder servere, storage og netværk sammen. Det er nemlig der, de store gevinster ligger for kunderne, samtidig med at indtjeningsmarginerne for både HP selv og firmaets partnere er høje.

Sådan lyder budskabet på HP's globale partnerkonference, som i denne uge løber af stabelen i Las Vegas.

Her præsenterede HP en ny opdateret version af sin converged infrastructure, som både gør det lettere at administrere et stigende antal mobile devices, men som også gør løsningerne skalerbare, så de bliver til at betale for mindre kunder.

"Avanceret enterprise-teknologi bliver nu trukket længere ned i markedet. Den moderne it-arkitektur leverer noget, som man ikke har set før, og vi er i stand til at levere en platform, som er til at betale," siger vicepresident David Scott fra HP's enterprise group.

Når de traditionelle dele af it-infrastrukturen smelter sammen, skyldes det ifølge HP den øgede brug af mobile devices, cloud og sociale medier, som igen stiller større krav til system management og sikkerhed, siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.