Artikel top billede

Global HP-chef: Vi skal have flere danske forhandlere

HP leder efter partnere til at sælge cloudydelser, sikkerhed og løsninger til big data.

Samtidig med, at HP gør sig lækker over for it-forhandlerne med en revideret udgave af sit partnerprogram, er producenten gået på jagt efter nye forhandlere, som vil specialisere sig i at sælge løsninger på toppen af HP's "converged infrastructure", som omfatter server-, storage- og netværksprodukter.

"Vi kigger efter nye partnere til vores divisioner for enterprise og software, som kan sælge cloudydelser, sikkerhed og løsninger til big data sammen med vores converged infrastructure," siger Doug Oathout, HP's globale chef for kanalmarketing.

På verdensplan er HP's mål at udvide med 2.500 nye partnere i sin enterprise group og 300 nye partnere, der skal knyttes til software-divisionen. Det svarer til en udvidelse af den nuværende globale partnerbase på området med 10 procent. Ifølge Doug Oathout vil udvidelsen primært ske uden for USA, og dermed også i Europa og Danmark.

"Det er vækstmarkederne uden for USA, vi satser på. I Danmark er der mange gode service-providere, der sælger services til SMB-kunder. Men vores mål er ikke kun at sælge infrastruktur og applikationer," siger Doug Oathout.

Han peger på cloud-versioner og outsourcede løsninger til eksempelvis Microsoft Exchange og SAP, hvor nye HP-forhandlere kan finde forretningsmuligheder.

Doug Oathout sætter dog ikke tal på, hvor mange nye forhandlere HP vil lukke ind i folden herhjemme.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.