Artikel top billede

Global HP-chef: Vi skal have flere danske forhandlere

HP leder efter partnere til at sælge cloudydelser, sikkerhed og løsninger til big data.

Samtidig med, at HP gør sig lækker over for it-forhandlerne med en revideret udgave af sit partnerprogram, er producenten gået på jagt efter nye forhandlere, som vil specialisere sig i at sælge løsninger på toppen af HP's "converged infrastructure", som omfatter server-, storage- og netværksprodukter.

"Vi kigger efter nye partnere til vores divisioner for enterprise og software, som kan sælge cloudydelser, sikkerhed og løsninger til big data sammen med vores converged infrastructure," siger Doug Oathout, HP's globale chef for kanalmarketing.

På verdensplan er HP's mål at udvide med 2.500 nye partnere i sin enterprise group og 300 nye partnere, der skal knyttes til software-divisionen. Det svarer til en udvidelse af den nuværende globale partnerbase på området med 10 procent. Ifølge Doug Oathout vil udvidelsen primært ske uden for USA, og dermed også i Europa og Danmark.

"Det er vækstmarkederne uden for USA, vi satser på. I Danmark er der mange gode service-providere, der sælger services til SMB-kunder. Men vores mål er ikke kun at sælge infrastruktur og applikationer," siger Doug Oathout.

Han peger på cloud-versioner og outsourcede løsninger til eksempelvis Microsoft Exchange og SAP, hvor nye HP-forhandlere kan finde forretningsmuligheder.

Doug Oathout sætter dog ikke tal på, hvor mange nye forhandlere HP vil lukke ind i folden herhjemme.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere