Artikel top billede

EMC afviser uro: SEC Datacom er fortsat vores distributør

Udmelding fra ny direktør var slet ikke ment så dramatisk, lyder det fra EMC Danmark.

"Det er fuldstændig ubegrundet, at SEC Datacom skulle miste sig agentur i Danmark," lyder det nu fra EMC's danske marketingdirektør Andreas Villumsen.

Meldingen kommer, efter at den nye svenske direktør for EMC i Norden, Robert Ekström, har meldt ud, at EMC i Norden efter hans tiltræden vil se på den nordiske kanalstrategi og herunder hvilke distributører EMC skal have.

"Skal vi arbejde med en i hvert land, eller skal vi have en pannordisk," lyder spørgsmålet fra EMC-direktøren.

Udmeldingen har skabt en del røre i den danske partnerkanal, siden Channelworld i går skrev, at konsekvensen kan være, at SEC Datacom kan miste det danske agentur, hvis EMC gennemfører en pannordisk strategi.

Ifølge Andreas Villumsen er der tale om en overfortolkning af Robert Ekströms udmelding.

"På nuværende tidspunkt er vi ikke begyndt at færdiggøre vores nordiske kanalstrategi. Som Robert Ekström også siger, har vi slet ikke kigget på, hvad der er den rigtige strategi for de enkelte lande," siger Andreas Villumsen til Channelworld.

Samtidig fortæller Andreas Villumsen, at EMC selvfølgelig løbende ser på sin kanalstrategi.

"Selvfølgelig har vi et ekstremt fokus på vores partnere. En stor del af vores salg foregår gennem kanalen. Det er en meget vigtig samarbejdspartner for os. Så det vil være forretnings-ukritisk ikke at kigge på vores kanalstrategi. Det arbejder vi kontinuerligt med," siger han.

Til gengæld mener han, at udmeldingen fra den nye nordiske EMC-chef Robert Ekström skal tolkes sådan, at man skal diskutere muligheden for, om den svenske model skal kopieres til de andre nordiske lande. Men at der bliver set på de enkelte lande hver for sig.

"Men den strategi er man slet ikke gået i gang med at diskutere endnu," slår Andreas Villumsen fast.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.