Artikel top billede

Nu er Office 365 sluppet løs i kanalen

Forhandlere kan nu selv bestemme, hvordan de vil sælge cloud-versionen af Office-pakken. Det skal især booste salget til mindre kunder.

Med en ny såkaldt "Open"-licensmodel har Microsoft nu taget det foreløbig sidste skridt på vejen til at sælge cloud-versionen af Office-pakken gennem forhandlerkanalen.

Som Microsoft tidligere har varslet, er den væsentligste ændring, at erhvervsforhandlere nu selv kan fakturere kunder, der køber Office 365. Dermed kan forhandlerne med virkning fra i går nu sælge Office i skyen som en service på lige fod med øvrige ydelser til kunderne.

I et interview med Channelworld siger Microsofts globale kanalchef Jon Roskill, at Microsoft dermed tager fat på at få den "næste bølge" af forhandlere med op i skyen.

"Vi tillader nu salg af Office 365 gennem kanalen og giver dermed forhandlerne fuld kontrol med deres indtjeningsmargener og åbner for, at de selv kan sende deres egen faktura til kunden," siger Jon Roskill.

Microsoft har i dag 50.000 partnere, der tilbyder kunderne Office 365. Ifølge Jon Roskill har er det især mindre kunder, der har taget Office i skyen til sig. Ni ud at ti kunder har mindre end 50 brugere.

"Dette er det næste træk ind i skyen for Microsoft og vores partnere," siger Jon Roskill.

Forhandlernes ret til selv at fakturere kunderne for cloud-ydelser har været et stridspunkt mellem Microsoft og forhandlerne, som ikke bryder sig om at dele deres kundedata med en producent.

Jon Roskill siger, at Microsoft nu imødekommer forhandlernes skepsis. Han forudser dog, at især løsningsforhandlere vil foretrække den hidtidige salgsmodel, hvor Microsoft fakturerer kunderne direkte, mens såkaldte "transaktionsforhandlere" vil foretrække at fakturere kunderne selv.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.