Artikel top billede

Utilfredse forhandlere: Vi kan sælge Surface bedre end Fona

Forhandlere ærgrer sig over, at Fona med Apple-profilen kan sælge Surface, mens de ikke kan.

Efter at Surface nu er kommet ud i handlen, ærgrer det flere forhandlere, som Channelworld har talt med, at de ikke kan være med i festen.

"Jeg synes det er superærgerligt, at vi ikke får lov til at sælge Surface. Det er os, der er vant til at sælge Microsoft," siger Kenan Hansen fra Nova Data i Sønderborg.

Den holdning er han bestemt ikke alene om. De fleste forhandlere, Channelworld har talt med, sætter spørgsmålstegn ved, om Fona, der er store på Apple, overhovedet er gearet til at sælge Surface, der er lidt mere kompliceret end iPad.

"Jeg er helt vild med Surface, og jeg ville elske at have den i vores butikker. Jeg er rigtig træt af, at jeg ikke har den. Og jeg tror, Microsoft har tænkt forkert ved at sælge den gennem Fona. For det er der, hr. og fru Jensen kommer. Og de vil ikke have en Surface. De vil have en iPad," siger Frank Andersen fra Labtech Data og fortsætter:

"Jeg mener, at det er den lille erhvervsdrivende og de kunder, der kommer hos os, der er målgruppen for Surface."

Direktør for CBC-kæden Peder Hvejsel er også på linje med forhandlerne, men han håber, at CBC-kæden kommer med i næste bølge.

"Jeg tror da, at vi kunne have gjort en forskel. Men det har Microsoft ikke ønsket i første omgang. Men jeg håber, da bestemt, at vi snart får lov til at være med," siger Peder Hvejsel.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.