Artikel top billede

Utilfredse forhandlere: Vi kan sælge Surface bedre end Fona

Forhandlere ærgrer sig over, at Fona med Apple-profilen kan sælge Surface, mens de ikke kan.

Efter at Surface nu er kommet ud i handlen, ærgrer det flere forhandlere, som Channelworld har talt med, at de ikke kan være med i festen.

"Jeg synes det er superærgerligt, at vi ikke får lov til at sælge Surface. Det er os, der er vant til at sælge Microsoft," siger Kenan Hansen fra Nova Data i Sønderborg.

Den holdning er han bestemt ikke alene om. De fleste forhandlere, Channelworld har talt med, sætter spørgsmålstegn ved, om Fona, der er store på Apple, overhovedet er gearet til at sælge Surface, der er lidt mere kompliceret end iPad.

"Jeg er helt vild med Surface, og jeg ville elske at have den i vores butikker. Jeg er rigtig træt af, at jeg ikke har den. Og jeg tror, Microsoft har tænkt forkert ved at sælge den gennem Fona. For det er der, hr. og fru Jensen kommer. Og de vil ikke have en Surface. De vil have en iPad," siger Frank Andersen fra Labtech Data og fortsætter:

"Jeg mener, at det er den lille erhvervsdrivende og de kunder, der kommer hos os, der er målgruppen for Surface."

Direktør for CBC-kæden Peder Hvejsel er også på linje med forhandlerne, men han håber, at CBC-kæden kommer med i næste bølge.

"Jeg tror da, at vi kunne have gjort en forskel. Men det har Microsoft ikke ønsket i første omgang. Men jeg håber, da bestemt, at vi snart får lov til at være med," siger Peder Hvejsel.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere