Artikel top billede

Nye tider: B&O vælger kanalmodellen

Se hvilken distributør, der skal hjælpe det eksklusive danske brand ud i kanalen.

Fremover kan forhandlere i Nordeuropa, der vil sælge B&O's eksklusive PLAY-produkter, få leveret varerne gennem it-distributøren EET Europarts.

"Vi har stor efterspørgsel fra forhandlere om high-end audio produkter, og så er det fantastisk, at vi nu kan tilbyde et så stærkt mærke som B&O PLAY. Det er også vores håb, at kunderne vil opleve en bedre distribution, da vi håndterer ordrer med dag-til-dag levering i samtlige lande, som man ikke er vant til med det hidtidige setup," lyder det fra EET Europarts danske direktør Mikael Thulin.

Se galleriet: Organiseret kaos på EET's topmoderne lager

En del af humlen i den nye aftale er, at ud over, at B&O får deres PLAY-serie eksponeret bredere overfor it- og forbrugerelektronik-kanalen, så bliver logistikken også opgraderet ved, at varen leveres fra en it-distributør.

"B&O synes, det er en fordel at lægge distributionsdelen ud til os. Hidtil har deres kunder været vant til, at de ikke kunne få leveret til enkeltordrer, men kun større samleordrer. Det kan vi håndtere," fortæller EET Europarts marketingchef Michael Toft.

Via EET får B&O også en mere direkte adgang til eksempelvis web-butikker.

Hos B&O er corporate vice president Henrik Taudorf Lorensen da også tilfreds med det nye samarbejde, fordi det giver B&O mulighed for at fange kunder i det digitale livsstils-segment.

"Vi ønsker at udvide distributionen af disse produkter og gøre dem tilgængelige i flere højkvalitets detailforretninger. Med dette partnerskab kan vi accelerere denne strategi yderligere," konstaterer han.

EET Europarts koncerndirektør John Thomas ser tydeligvis også B&O-aftalen som en fjer i hatten og et skridt hen imod at realisere EET's nye ambitioner om at udbrede deres distributionsfokus.

"Vi har ambitioner om at blive den foretrukne leverandør indenfor forbrugerelektronik til forhandlerne og ønsker at arbejde med branchens bedste producenter. Med B&O PLAYs produkter, der udtrykker kvalitet i en elegant indpakning i porteføljen, får vi et stærkt varemærke, der komplementerer denne strategi," konstaterer han.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.