Artikel top billede

Forhandleren Copydata/Winkelhorns skæbne er uvis, her kun en uge efter at Kenneth Giese overtog direktørposten i selskabet.

Mystik om printforhandlers skæbne efter direktørskifte

Total radiotavshed hos københavnsk printforhandler efter sidste uges pludselige direktørskifte. Forlydender om, at alle medarbejdere er sendt hjem.

I sidste uge skiftede printforhandleren Copydata/Winkelhorn - Service Partner i Hvidovre meget pludseligt ud på direktørposten, hvor direktør Kim Juhlin blev afløst af firmaets salgsdirektør Kenneth Giese.

Giese fortalte dengang, at Juhlin var sygemeldt i foreløbig en måned, og at man ikke forventede, at han vendte tilbage til virksomheden.

Men her kun en uge senere er der igen uro om Copydata/Winkelhorn, som ifølge Channelworlds oplysninger har hjemsendt samtlige medarbejdere.

På firmaets telefonsvarer lyder beskeden, at man "ikke er i stand til at besvare telefonopkald". Heller ikke kunder kan komme igennem til forhandleren.

Firmaets servicelinie bliver heller ikke besvaret, ligesom direktør Kenneth Giese ikke svarer på sin mobiltelefon. Forhandlerens hjemmeside er dog oppe og køre.

Ifølge virksomhedsdatabasen BIQ er Giese i øvrigt fratrådt som selskabets direktør den 6. marts - samme dag som han over for Channelworld præsenterede sig som direktør.

Selskabet Winkelhorn Service Partner A/S har samtidig skiftet navn til "Selskabet af 5. marts 2013 A/S".

Den tidligere direktør Kim Juhlin bekræfter over for Channelworld, at han er sygemeldt, men ønsker ikke at udtale sig om årsagen til sit farvel eller firmaets situation i det hele taget.

"Du må tale med Kenneth Giese. Jeg er stoppet i firmaet den 5. marts. Det kommer der sikkert en masse ballade ud af på et tidspunkt. Men lige nu kan jeg ikke give nogle oplysninger," siger Kim Juhlin.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.