Artikel top billede

Forhandleren Copydata/Winkelhorns skæbne er uvis, her kun en uge efter at Kenneth Giese overtog direktørposten i selskabet.

Mystik om printforhandlers skæbne efter direktørskifte

Total radiotavshed hos københavnsk printforhandler efter sidste uges pludselige direktørskifte. Forlydender om, at alle medarbejdere er sendt hjem.

I sidste uge skiftede printforhandleren Copydata/Winkelhorn - Service Partner i Hvidovre meget pludseligt ud på direktørposten, hvor direktør Kim Juhlin blev afløst af firmaets salgsdirektør Kenneth Giese.

Giese fortalte dengang, at Juhlin var sygemeldt i foreløbig en måned, og at man ikke forventede, at han vendte tilbage til virksomheden.

Men her kun en uge senere er der igen uro om Copydata/Winkelhorn, som ifølge Channelworlds oplysninger har hjemsendt samtlige medarbejdere.

På firmaets telefonsvarer lyder beskeden, at man "ikke er i stand til at besvare telefonopkald". Heller ikke kunder kan komme igennem til forhandleren.

Firmaets servicelinie bliver heller ikke besvaret, ligesom direktør Kenneth Giese ikke svarer på sin mobiltelefon. Forhandlerens hjemmeside er dog oppe og køre.

Ifølge virksomhedsdatabasen BIQ er Giese i øvrigt fratrådt som selskabets direktør den 6. marts - samme dag som han over for Channelworld præsenterede sig som direktør.

Selskabet Winkelhorn Service Partner A/S har samtidig skiftet navn til "Selskabet af 5. marts 2013 A/S".

Den tidligere direktør Kim Juhlin bekræfter over for Channelworld, at han er sygemeldt, men ønsker ikke at udtale sig om årsagen til sit farvel eller firmaets situation i det hele taget.

"Du må tale med Kenneth Giese. Jeg er stoppet i firmaet den 5. marts. Det kommer der sikkert en masse ballade ud af på et tidspunkt. Men lige nu kan jeg ikke give nogle oplysninger," siger Kim Juhlin.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?