Artikel top billede

Forhandleren Copydata/Winkelhorns skæbne er uvis, her kun en uge efter at Kenneth Giese overtog direktørposten i selskabet.

Mystik om printforhandlers skæbne efter direktørskifte

Total radiotavshed hos københavnsk printforhandler efter sidste uges pludselige direktørskifte. Forlydender om, at alle medarbejdere er sendt hjem.

I sidste uge skiftede printforhandleren Copydata/Winkelhorn - Service Partner i Hvidovre meget pludseligt ud på direktørposten, hvor direktør Kim Juhlin blev afløst af firmaets salgsdirektør Kenneth Giese.

Giese fortalte dengang, at Juhlin var sygemeldt i foreløbig en måned, og at man ikke forventede, at han vendte tilbage til virksomheden.

Men her kun en uge senere er der igen uro om Copydata/Winkelhorn, som ifølge Channelworlds oplysninger har hjemsendt samtlige medarbejdere.

På firmaets telefonsvarer lyder beskeden, at man "ikke er i stand til at besvare telefonopkald". Heller ikke kunder kan komme igennem til forhandleren.

Firmaets servicelinie bliver heller ikke besvaret, ligesom direktør Kenneth Giese ikke svarer på sin mobiltelefon. Forhandlerens hjemmeside er dog oppe og køre.

Ifølge virksomhedsdatabasen BIQ er Giese i øvrigt fratrådt som selskabets direktør den 6. marts - samme dag som han over for Channelworld præsenterede sig som direktør.

Selskabet Winkelhorn Service Partner A/S har samtidig skiftet navn til "Selskabet af 5. marts 2013 A/S".

Den tidligere direktør Kim Juhlin bekræfter over for Channelworld, at han er sygemeldt, men ønsker ikke at udtale sig om årsagen til sit farvel eller firmaets situation i det hele taget.

"Du må tale med Kenneth Giese. Jeg er stoppet i firmaet den 5. marts. Det kommer der sikkert en masse ballade ud af på et tidspunkt. Men lige nu kan jeg ikke give nogle oplysninger," siger Kim Juhlin.

Læs mere:
IT-JOB

Unit it

Project Manager

Shure Scandinavia A/S

Senior Software Test Developer

T. Hansen Gruppen A/S

Fullstack-udvikler

RISMA Systems A/S

Lead PHP Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere