Artikel top billede

Channelworld Expo: "Stop nu cloud-klynkeriet!"

Efter at Microsoft har åbnet sin salgsmodel for forhandlere, er den sidste undskyldning for at stritte imod cloud forsvundet, siger ekspert.

Det er ikke teknologien og produkterne, der er afgørende for om fremtidens it-forhandlere kan holde fast i deres kunder og stadig have en forretning. Det siger cloud-eksperten Anders Trolle-Schultz, som i dag var en en af oplægsholderne på Channelworlds forhandlerkonference i Odense.

Trolle-Schultz' indlæg på konference formede sig som en regulær opsang til it-forhandleren om at sænke paraderne og i stedet forholde sig offensivt til, hvordan cloud-teknologierne bliver en del af forhandlernes egen forretning.

"Undskyldningen for ikke at gøre noget ved cloud er væk, efter den sidste store spiller, der blokerede for forhandlernes rolle i skyen, Microsoft, har ændret sin forretningsmodel. Så nu er det med at komme ud og arbejde for at forstå kundernes forretning og de udfordringer, de står over for - og ikke mindst hvordan it kan løse kundernes problemer," lød det fra Anders Trolle-Schultz.

Han advarede om, at det nu er sidste udkald for mange forhandlere, hvis de ikke vil se kunderne sive væk til andre leverandører, som forstår at gøre cloud-ydelser til en del af deres forretning.

"Mange kunder kan ikke genkende sig selv i jeres markedsføring, og har svært ved at se, hvad de skal bruge jer til. Så hvis I ikke ændrer jer, bliver I kørt over af nye typer af forhandlere, som forstår at levere de ydelser, der gør en forskel for kunderne. Og det er ikke teknologien, der gør forskellen, men vhordan I løser opgaver for kunderne," sagde Anders Trolle-Schultz blandt andet.

Han pegede samtidig på, at fremtiden it-forhandlere i langt højere grad kommer til at skulle manøvrere i et net af partnerskaber med udbydere af forskellige services og ydelser, som supplerer de kernekompetencer, som forhandlerne ligger inde med.

Channelworlds forhandlerkonference løber af stabelen i dag i Odense Congress Center. Omkring 350 mennesker fra forhandlere, distributører og producenter deltager.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Her er de bedste antivirus-programmer til Windows 10 lige nu (plus dem du nokskal holde dig fra)
Syv antivirus-programmer ligger helt i top, når det gælder om at levere solid antivirus-beskyttelse til Windows 10. Se listen over de bedste antivirus-programmer lige nu
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.