Artikel top billede

Tavshed efter vestjysk ERP-konkurs

Manglende løn til ansatte har udløst konkurs i Navision-forhandler.

Mindre end et halvt år efter at Navision-forhandleren Admiral IT kastede sig ud i et amerikansk eventyr, er selskabet den 15. marts blevet erklæret konkurs. Det fremgår af en meddelelse fra Erhvervsstyrelsens CVR-register.

Retten i Esbjerg har udpeget den lokale advokat Corna Levin Mønsted som kurator i konkursboet. Hun har endnu ikke fået overblik over selskabets økonmi, kreditorer etc., men oplyser til Channelworld, at det er to af Admiral IT's ansatte, som har indgivet konkursbegæringen på grund af manglende lønudbetalinger.

For blot fire måneder siden opkøbte Admiral IT to amerikanske Navision-huse, Geneva Inc, og Elypsis Inc, i henholdsvis Massachusets og Californien. Ved samme lejlighed stiftede Admiral IT et selvstændigt datterselskab med hovedsæde i Boston.

Dengang sagde Admiral IT's direktør Kurt Weiland, at planen var at bruge de amerikanske partneres løsninger på andre markeder.

Channelworld har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Kurt Weiland.

Læs mere:
IT-JOB

Semler Gruppen A/S

Data Warehouse Specialist

Legal Monster ApS

Senior full-stack developer

Capgemini Danmark A/S

ETL Developer/Architect

Ardoq Denmark ApS

Solution Specialist
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.