Artikel top billede

Efter ti års ansættelse - først hos 2ig og siden hos Comm2ig - har Jesper Ravn valgt at kvitte sit job.

Topsælger forlader Comm2ig

Den nordsjællandske forhandler er igen ramt af personaleflugt.

Den nordsjællandske forhandler Comm2ig må igen vinke farvel til en af sine sælgere. Denne gang er det lederen af forhandlerens globale team, Jesper Ravn, der forlader skuden.

"Vi har indgået aftale om, at jeg indenfor kort tid stopper samarbejdet med Comm2ig," siger en meget kortfattet Jesper Ravn til Channelworld.

Samtidig har flere sælgere i Jesper Ravns salgsteam ifølge Channelworlds oplysninger valgt at sige op.

Jesper Ravn har været ansat siden 2003. Først i det daværende 2ig og siden fulgte han med, da 2ig i april i fjor fusionerede med Comm/2.

Det er ikke første gang, at tidligere 2ig-medabejdere vælger at søge nye græsgange - enten ved at starte egen virksomhed eller ved at finde job hos andre forhandlere.

I november startede salgschef Lars Nordahl sammen med kollegaen Philip Starberg firmaet Aimit, som lever af at sælge løsninger inden for trådløs teknologi, mobility og sikkerhed.

I oktober var det salgsdirektør Torben Graversen, der sagde farvel. Han startede ved nytår som leder af konkurrenten Edgemos nyåbnede salgskontor i Farum.

Ifølge Channelworlds oplysninger har i alt op mod ti medarbejdere - alle med en fortid hos 2ig - forladt Comm2ig siden fusionen i april.

Direktør i Comm2ig Stig Juul ønsker ikke at udtale sig til Channelworld.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere