Artikel top billede

Nu er det slut med Actebis

Nu skal danske forhandlere vænne sig til, at landets største it-distributør har fået nyt navn.

Efter næsten 20 år på det danske marked forsvinder et af de hæderkronede navne inden for it-distribution fra landkortet, når distributøren Also Actebis dropper sidste del af sit navn.

Det er to år siden, at de to europæiske distributører Also og Actebis smeltede både forretning og navn sammen. Men efter en indkøringsperiode vil koncernen i løbet af 2013 ændre navnene på sine selskaber rund om i Europa og operere under navnet Also.

Alsos nordiske direktør Torben Qvist siger, at eksisterende aftaler og vilkår for kunder og leverandører forbliver uændrede, ligesom udviklingen af koncernen fortsætter ufortrødent.

"Selv om vi skifter navn, er vi stadig den samme fleksible og handlekraftige virksomhed med de samme medarbejdere og samme høje serviceniveau. Så navneskiftet kommer ikke til at få nogen forretningsmæssig betydning for kunder eller medarbejdere. Men det bliver nok lidt nemmere at skrive vores medarbejderes mail-adresser," siger Torben Qvist med et smil.

Also har i dag en samlet omsætning på godt 45 milliarder kroner (6,3 milliarder euro) og præsterede i 2012 et nettoresultat på cirka 350 millioner kroner (46 millioner euro). Koncernen har mere end 3.100 ansatte fordelt på tolv lande.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.