Artikel top billede

Printveteran genopliver Copydata

Ny investor samler stumperne op efter den krakkede printforhandler og redder samtidig jobbet for tre tidligere medarbejdere.

En af print- og kopibranchens veteraner, Bo Tue Knudsen, overtager resterne af den krakkede forhandler Copydata/Winkelhorn. Firmaet gik konkurs i sidste måned som konsekvens af, at et større leasing-cirkus havde tømt pengekassen.

Knudsen, som siden sidste sommer har drevet Xerox-forhandleren Documea, har i påsken købt den krakkede forhandlers kundedatabase ud af konkursboet. Ambitionen er at drive forretningen videre i et nystiftet selskab, Copydata Aps, som han ejer 100 procent.

Manøvren redder samtidig jobbet for tre af de medarbejdere i Copydata/Winkelhorn, som blev fritstillet i forbindelse med konkursen i sidste måned.

"Kunderne kender Copydata-navnet. Så jeg har valgt at køre videre med det. Jeg har tidligere annonceret en ambition om at udvide til både at blive multibrandforhandler og levere service til kunderne, og jeg fik en mulighed for at køre aktiviteterne (i det gamle Copydata-selskab, red.) videre, så service og salg af enkeltbrands kan ligge internt," siger Bo Tue Knudsen.

Han ønsker ikke at oplyse, hvor mange penge han har skudt i den nye inkarnation af Copydata.

Meningen er at køre videre med det hidtidige Copydata-koncept med produkter og services fra Develop, Ricoh, Oki og Sharp på hylderne, fortæller Bo Tue Knudsen. Tilbage i 1993 stiftede han det daværende Digital House, som senere er blevet opkøbt af Canon.

Direktør i det nye selskab bliver Kenneth Giese, som for 15 år siden stiftede Copydata.

"Jeg er glad for, at der bliver reddet nogle arbejdspladser, og at Copydata på denne måde kan køre videre. Vi er i gang med at tale med kunderne, og jeg tror da på, at der er basis for, at der bliver skabt nogle job til resten af vores gamle kolleger," siger Kenneth Giese.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere