Artikel top billede

(Foto: Photo by Ibrahim Rifath on Unsplash)

Printveteran genopliver Copydata

Ny investor samler stumperne op efter den krakkede printforhandler og redder samtidig jobbet for tre tidligere medarbejdere.

En af print- og kopibranchens veteraner, Bo Tue Knudsen, overtager resterne af den krakkede forhandler Copydata/Winkelhorn. Firmaet gik konkurs i sidste måned som konsekvens af, at et større leasing-cirkus havde tømt pengekassen.

Knudsen, som siden sidste sommer har drevet Xerox-forhandleren Documea, har i påsken købt den krakkede forhandlers kundedatabase ud af konkursboet. Ambitionen er at drive forretningen videre i et nystiftet selskab, Copydata Aps, som han ejer 100 procent.

Manøvren redder samtidig jobbet for tre af de medarbejdere i Copydata/Winkelhorn, som blev fritstillet i forbindelse med konkursen i sidste måned.

"Kunderne kender Copydata-navnet. Så jeg har valgt at køre videre med det. Jeg har tidligere annonceret en ambition om at udvide til både at blive multibrandforhandler og levere service til kunderne, og jeg fik en mulighed for at køre aktiviteterne (i det gamle Copydata-selskab, red.) videre, så service og salg af enkeltbrands kan ligge internt," siger Bo Tue Knudsen.

Han ønsker ikke at oplyse, hvor mange penge han har skudt i den nye inkarnation af Copydata.

Meningen er at køre videre med det hidtidige Copydata-koncept med produkter og services fra Develop, Ricoh, Oki og Sharp på hylderne, fortæller Bo Tue Knudsen. Tilbage i 1993 stiftede han det daværende Digital House, som senere er blevet opkøbt af Canon.

Direktør i det nye selskab bliver Kenneth Giese, som for 15 år siden stiftede Copydata.

"Jeg er glad for, at der bliver reddet nogle arbejdspladser, og at Copydata på denne måde kan køre videre. Vi er i gang med at tale med kunderne, og jeg tror da på, at der er basis for, at der bliver skabt nogle job til resten af vores gamle kolleger," siger Kenneth Giese.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere