Artikel top billede

(Foto: Photo by Ibrahim Rifath on Unsplash)

Printveteran genopliver Copydata

Ny investor samler stumperne op efter den krakkede printforhandler og redder samtidig jobbet for tre tidligere medarbejdere.

En af print- og kopibranchens veteraner, Bo Tue Knudsen, overtager resterne af den krakkede forhandler Copydata/Winkelhorn. Firmaet gik konkurs i sidste måned som konsekvens af, at et større leasing-cirkus havde tømt pengekassen.

Knudsen, som siden sidste sommer har drevet Xerox-forhandleren Documea, har i påsken købt den krakkede forhandlers kundedatabase ud af konkursboet. Ambitionen er at drive forretningen videre i et nystiftet selskab, Copydata Aps, som han ejer 100 procent.

Manøvren redder samtidig jobbet for tre af de medarbejdere i Copydata/Winkelhorn, som blev fritstillet i forbindelse med konkursen i sidste måned.

"Kunderne kender Copydata-navnet. Så jeg har valgt at køre videre med det. Jeg har tidligere annonceret en ambition om at udvide til både at blive multibrandforhandler og levere service til kunderne, og jeg fik en mulighed for at køre aktiviteterne (i det gamle Copydata-selskab, red.) videre, så service og salg af enkeltbrands kan ligge internt," siger Bo Tue Knudsen.

Han ønsker ikke at oplyse, hvor mange penge han har skudt i den nye inkarnation af Copydata.

Meningen er at køre videre med det hidtidige Copydata-koncept med produkter og services fra Develop, Ricoh, Oki og Sharp på hylderne, fortæller Bo Tue Knudsen. Tilbage i 1993 stiftede han det daværende Digital House, som senere er blevet opkøbt af Canon.

Direktør i det nye selskab bliver Kenneth Giese, som for 15 år siden stiftede Copydata.

"Jeg er glad for, at der bliver reddet nogle arbejdspladser, og at Copydata på denne måde kan køre videre. Vi er i gang med at tale med kunderne, og jeg tror da på, at der er basis for, at der bliver skabt nogle job til resten af vores gamle kolleger," siger Kenneth Giese.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere