BREAKING:Han er Danmarks bedste it-sikkerhedsansvarlige: Sune Aggergaard Mortensen er Årets CISO 2022

Artikel top billede

Så vild en omsætning har Dustin købt sig til

Fire opkøb på under et år har sat fart på Dustins nordiske ambitioner.

Der har været fart på hos svenske Dustin, siden selskabet i marts sidste år fortalte, at man havde ansat en ny koncernchef, Georgi Ganev.

Da Dustin sidste år 10. juli 202 fortalte, at selskabet havde opkøbt den svenske forhandle IT-Hantverkarna, blev det startskuddet på en række opkøb fra den svenske forhandlerkæmpe.

Opkøbet af IT-Hantverkarne blev bare seks dage senere fulgt op med købet af endnu en svensk forhandler, dokumenthåndteringsspecialisten Best Office. De to opkøbte svenske forhandlere havde inden opkøbet en omsætning på godt 230 millioner kroner.

I november 2012 kom turen til Norge, hvor Dustin købte den store forhandler Norsk Data Senter med 161 ansatte og en omsætning på mere end 560 millioner kroner.

Det seneste opkøb er finske Businessman - det fjerde på mindre end et år. Businessman havde før opkøbet en omsætning på 640 millioner kroner.

Hvis det lykkes for Dustin at høste den fulde omsætning fra de fire opkøb, vil de tilsammen betyde en forøgelse af omsætningen hos Dustin på 1,4 milliarder danske kroner. Det svarer til, at Dustin har købt sig til en omsætningsforøgelse på mellem 30 og 40 procent.

Den øgede omsætning betyder, at Dustin rykker nærmere på Atea, der dog stadig befinder sig i en helt anden liga og er fire gange så stor som Dustin.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital