Artikel top billede

Så vild en omsætning har Dustin købt sig til

Fire opkøb på under et år har sat fart på Dustins nordiske ambitioner.

Der har været fart på hos svenske Dustin, siden selskabet i marts sidste år fortalte, at man havde ansat en ny koncernchef, Georgi Ganev.

Da Dustin sidste år 10. juli 202 fortalte, at selskabet havde opkøbt den svenske forhandle IT-Hantverkarna, blev det startskuddet på en række opkøb fra den svenske forhandlerkæmpe.

Opkøbet af IT-Hantverkarne blev bare seks dage senere fulgt op med købet af endnu en svensk forhandler, dokumenthåndteringsspecialisten Best Office. De to opkøbte svenske forhandlere havde inden opkøbet en omsætning på godt 230 millioner kroner.

I november 2012 kom turen til Norge, hvor Dustin købte den store forhandler Norsk Data Senter med 161 ansatte og en omsætning på mere end 560 millioner kroner.

Det seneste opkøb er finske Businessman - det fjerde på mindre end et år. Businessman havde før opkøbet en omsætning på 640 millioner kroner.

Hvis det lykkes for Dustin at høste den fulde omsætning fra de fire opkøb, vil de tilsammen betyde en forøgelse af omsætningen hos Dustin på 1,4 milliarder danske kroner. Det svarer til, at Dustin har købt sig til en omsætningsforøgelse på mellem 30 og 40 procent.

Den øgede omsætning betyder, at Dustin rykker nærmere på Atea, der dog stadig befinder sig i en helt anden liga og er fire gange så stor som Dustin.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.