Artikel top billede

Så vild en omsætning har Dustin købt sig til

Fire opkøb på under et år har sat fart på Dustins nordiske ambitioner.

Der har været fart på hos svenske Dustin, siden selskabet i marts sidste år fortalte, at man havde ansat en ny koncernchef, Georgi Ganev.

Da Dustin sidste år 10. juli 202 fortalte, at selskabet havde opkøbt den svenske forhandle IT-Hantverkarna, blev det startskuddet på en række opkøb fra den svenske forhandlerkæmpe.

Opkøbet af IT-Hantverkarne blev bare seks dage senere fulgt op med købet af endnu en svensk forhandler, dokumenthåndteringsspecialisten Best Office. De to opkøbte svenske forhandlere havde inden opkøbet en omsætning på godt 230 millioner kroner.

I november 2012 kom turen til Norge, hvor Dustin købte den store forhandler Norsk Data Senter med 161 ansatte og en omsætning på mere end 560 millioner kroner.

Det seneste opkøb er finske Businessman - det fjerde på mindre end et år. Businessman havde før opkøbet en omsætning på 640 millioner kroner.

Hvis det lykkes for Dustin at høste den fulde omsætning fra de fire opkøb, vil de tilsammen betyde en forøgelse af omsætningen hos Dustin på 1,4 milliarder danske kroner. Det svarer til, at Dustin har købt sig til en omsætningsforøgelse på mellem 30 og 40 procent.

Den øgede omsætning betyder, at Dustin rykker nærmere på Atea, der dog stadig befinder sig i en helt anden liga og er fire gange så stor som Dustin.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere