Artikel top billede

Så vild en omsætning har Dustin købt sig til

Fire opkøb på under et år har sat fart på Dustins nordiske ambitioner.

Der har været fart på hos svenske Dustin, siden selskabet i marts sidste år fortalte, at man havde ansat en ny koncernchef, Georgi Ganev.

Da Dustin sidste år 10. juli 202 fortalte, at selskabet havde opkøbt den svenske forhandle IT-Hantverkarna, blev det startskuddet på en række opkøb fra den svenske forhandlerkæmpe.

Opkøbet af IT-Hantverkarne blev bare seks dage senere fulgt op med købet af endnu en svensk forhandler, dokumenthåndteringsspecialisten Best Office. De to opkøbte svenske forhandlere havde inden opkøbet en omsætning på godt 230 millioner kroner.

I november 2012 kom turen til Norge, hvor Dustin købte den store forhandler Norsk Data Senter med 161 ansatte og en omsætning på mere end 560 millioner kroner.

Det seneste opkøb er finske Businessman - det fjerde på mindre end et år. Businessman havde før opkøbet en omsætning på 640 millioner kroner.

Hvis det lykkes for Dustin at høste den fulde omsætning fra de fire opkøb, vil de tilsammen betyde en forøgelse af omsætningen hos Dustin på 1,4 milliarder danske kroner. Det svarer til, at Dustin har købt sig til en omsætningsforøgelse på mellem 30 og 40 procent.

Den øgede omsætning betyder, at Dustin rykker nærmere på Atea, der dog stadig befinder sig i en helt anden liga og er fire gange så stor som Dustin.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere