Artikel top billede

Kaffe-milliardær skyder millioner i ny forhandler

Topsælger fra det københavnske jetset fortsætter sin gamle forretning i nyt regi. Startkapitalen kommer fra kendt kaffe-milliardær.

Kun godt en måned efter sin exit fra den nordsjællandske forhandler Comm2ig starter topsælgeren Jesper Ravn nu sin egen hardware-forhandler. Den nye virksomhed, eGISS, tager tråden op fra Jesper Ravns tidligere job i Comm2ig, som han forlod i sidste måned.

Startkapitalen kommer blandt andet fra "kaffe-milliardæren" Kim Vibe-Petersen, der i sin tid grundlagde sin formue ved salg af kaffemaskiner i selskabet Scanomat.

Jesper Ravn ønsker ikke at sætte tal på, hvor mange penge der er skudt i det nye projekt, men bekræfter, at der samlet set er tale om et tocifret millionbeløb. Han vil heller ikke løfte sløret for, hvordan ejerskabet af den nye forhandler er skruet sammen.

eGISS vil fokusere på hardware-management og datacenter-ydelser med salg og levering af brugertilpassede pc-løsninger til især "store internationalt orienterede kunder", som han udtrykker det. Målet er at blive den førende leverandør på området indenfor de næste fem år.

Han erkender, at planerne for eGISS langt hen ad vejen svarer til det job, som han netop har forladt, hvor Jesper Ravn var leder af Comm2igs afdeling for salg til globale kunder.

"Det koncept, som min forretningsenhed (i Comm2ig, red.) havde succes med tidligere, har vi gjort endnu skarpere. Vi skal ud og lave globale deployment-løsninger til store internationale virksomheder, hvor man vil have standardiseret tingene, hurtigt leveret og helst klargjort, så løsningerne er tilpasset slutbrugerne. Det er det, vi excellerer i," siger Jesper Ravn.

Han ønsker ikke at kommentere, hvorvidt han tager sine gamle kunder fra Comm2ig med sig over i det nye koncept.

"Jeg vil sige det sådan, at vi har en forretning, som vi kan gå i gang med nu, allerede kort tid efter, at vi er startet. Vi har fået en flyvende start, og vi har pivende travlt," siger Jesper Ravn.

eGISS har allerede ansat 10 medarbejdere, som tager sig af logistik, kundeservice, projektledelse og administration. Heraf er "et par stykker" fulgt med fra Jesper Ravns gamle team hos Comm2ig.

"Der er kun én sælger i eGISS. Det er ham, du taler med nu. Lige nu har vi de folk, der skal til for at håndtere forretningen. Det er ikke, fordi vi ikke vil være flere, men vi er ikke ude aktivt og rekruttere," siger Jesper Ravn.

I den brede del af offentligheden er investoren Kim Vibe-Petersen blandt andet kendt for sit nære forhold til kongehuset. Han har blandt andet udlånt sin private lystyacht til kronprinseparret, ligesom Janni Spies hører til i den nære vennekreds.

Også Jesper Ravn har tilknytning til jetset-delen af dansk erhvervsliv i kraft af sit ægteskab med Rigmor Zobel, der blandt andet sidder i bestyrelsen for rekrutteringsfirmaet Proactme.

Læs mere:

Topsælger forlader Comm2ig
Rygtet talte sandt: Comm2ig-profil går til Edgemo
Comm2ig-udbrydere starter ny forhandler
Forhandler dropper partnerskab med nyfusionerede Comm2ig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere