Kaffe-milliardær skyder millioner i ny forhandler

Topsælger fra det københavnske jetset fortsætter sin gamle forretning i nyt regi. Startkapitalen kommer fra kendt kaffe-milliardær.

Kun godt en måned efter sin exit fra den nordsjællandske forhandler Comm2ig starter topsælgeren Jesper Ravn nu sin egen hardware-forhandler. Den nye virksomhed, eGISS, tager tråden op fra Jesper Ravns tidligere job i Comm2ig, som han forlod i sidste måned.

Startkapitalen kommer blandt andet fra "kaffe-milliardæren" Kim Vibe-Petersen, der i sin tid grundlagde sin formue ved salg af kaffemaskiner i selskabet Scanomat.

Jesper Ravn ønsker ikke at sætte tal på, hvor mange penge der er skudt i det nye projekt, men bekræfter, at der samlet set er tale om et tocifret millionbeløb. Han vil heller ikke løfte sløret for, hvordan ejerskabet af den nye forhandler er skruet sammen.

eGISS vil fokusere på hardware-management og datacenter-ydelser med salg og levering af brugertilpassede pc-løsninger til især "store internationalt orienterede kunder", som han udtrykker det. Målet er at blive den førende leverandør på området indenfor de næste fem år.

Han erkender, at planerne for eGISS langt hen ad vejen svarer til det job, som han netop har forladt, hvor Jesper Ravn var leder af Comm2igs afdeling for salg til globale kunder.

"Det koncept, som min forretningsenhed (i Comm2ig, red.) havde succes med tidligere, har vi gjort endnu skarpere. Vi skal ud og lave globale deployment-løsninger til store internationale virksomheder, hvor man vil have standardiseret tingene, hurtigt leveret og helst klargjort, så løsningerne er tilpasset slutbrugerne. Det er det, vi excellerer i," siger Jesper Ravn.

Han ønsker ikke at kommentere, hvorvidt han tager sine gamle kunder fra Comm2ig med sig over i det nye koncept.

"Jeg vil sige det sådan, at vi har en forretning, som vi kan gå i gang med nu, allerede kort tid efter, at vi er startet. Vi har fået en flyvende start, og vi har pivende travlt," siger Jesper Ravn.

eGISS har allerede ansat 10 medarbejdere, som tager sig af logistik, kundeservice, projektledelse og administration. Heraf er "et par stykker" fulgt med fra Jesper Ravns gamle team hos Comm2ig.

"Der er kun én sælger i eGISS. Det er ham, du taler med nu. Lige nu har vi de folk, der skal til for at håndtere forretningen. Det er ikke, fordi vi ikke vil være flere, men vi er ikke ude aktivt og rekruttere," siger Jesper Ravn.

I den brede del af offentligheden er investoren Kim Vibe-Petersen blandt andet kendt for sit nære forhold til kongehuset. Han har blandt andet udlånt sin private lystyacht til kronprinseparret, ligesom Janni Spies hører til i den nære vennekreds.

Også Jesper Ravn har tilknytning til jetset-delen af dansk erhvervsliv i kraft af sit ægteskab med Rigmor Zobel, der blandt andet sidder i bestyrelsen for rekrutteringsfirmaet Proactme.

Læs mere:

Topsælger forlader Comm2ig
Rygtet talte sandt: Comm2ig-profil går til Edgemo
Comm2ig-udbrydere starter ny forhandler
Forhandler dropper partnerskab med nyfusionerede Comm2ig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
HP oplever massiv pc-efterspørgsel under corona: "Den største udfordring er tilgang til produkter"
HP Inc. har oplevet massiv efterspørgsel på selskabets bærbare computere det seneste halvår. Fra den danske landechef, Peter Møller Kristensen, lyder det, at 2020 har været et godt år, hvor den største udfordring har været at få nok produkter hjem.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.