Artikel top billede

Holger afløser Holger i DSI-Next

Veteran takker af efter 18 år i spidsen for nordsjællandsk softwareudvikler.

Efter 18 år på posten takker Holger Harvey Hansen af som direktør for DSI-Next (tidl. DSI-Data) og afløses af en anden Holger - nemlig Holger Foss, der kommer fra et job som administrerende direktør i Tieto Danmark A/S.

DSI-navnet blev kendt i brede kredse, da selskabet i slutningen af 1980'erne lancerede sit eget meget succesfulde tekstbehandlingssystem.

Med tiden har firmaet dog gradvist bevæget sig hen imod at blive et egentligt løsnings- og udviklingshus med speciale i udvikling af specialsoftware på basis af .NET.

Selskabet er en del af JS Holding-koncernen - ejet af Jens Søgaard - der er også omfatter selskaberne Front-data Danmark A/S, Front-safe A/S og LeanOn A/S. Det nuværende DSI-Next er resultatet af en fusion i 2011 mellem det oprindelige DSI-Data og Next Innovation.

Direktørskiftet kommer ifølge Holger Foss ikke til at betyde ændringer i forretningen.

"Det er et skifte, som har været planlagt længe. Holger Harvey Hansen vil gerne koncentrere sig om andre opgaver, blandt andet bestyrelsesarbejde. Så du kan godt kalde det en slags generationsskifte," lyder det med et smil fra Holger Foss, der også har en fortid hos blandt andet IBM.

"Vi har stadig den forretning, hvor vi leverer løsninger til blandt andet tandplejen og andre private kunder. Det, vi leverer, er systemer, der effektiviserer og automatiserer eksisterende løsninger. Vi skal blive ved med at gøre en forskel hos eksisterende og nye kunder og hjælpe dem med at effektivisere den måde, de driver forretning på," siger han.

Læs mere:

DSI Data fusionerer med Next Innovation
DSI forlader C5 Service Partner
Fokusering giver Front-data millionoverskud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.