Artikel top billede

Holger afløser Holger i DSI-Next

Veteran takker af efter 18 år i spidsen for nordsjællandsk softwareudvikler.

Efter 18 år på posten takker Holger Harvey Hansen af som direktør for DSI-Next (tidl. DSI-Data) og afløses af en anden Holger - nemlig Holger Foss, der kommer fra et job som administrerende direktør i Tieto Danmark A/S.

DSI-navnet blev kendt i brede kredse, da selskabet i slutningen af 1980'erne lancerede sit eget meget succesfulde tekstbehandlingssystem.

Med tiden har firmaet dog gradvist bevæget sig hen imod at blive et egentligt løsnings- og udviklingshus med speciale i udvikling af specialsoftware på basis af .NET.

Selskabet er en del af JS Holding-koncernen - ejet af Jens Søgaard - der er også omfatter selskaberne Front-data Danmark A/S, Front-safe A/S og LeanOn A/S. Det nuværende DSI-Next er resultatet af en fusion i 2011 mellem det oprindelige DSI-Data og Next Innovation.

Direktørskiftet kommer ifølge Holger Foss ikke til at betyde ændringer i forretningen.

"Det er et skifte, som har været planlagt længe. Holger Harvey Hansen vil gerne koncentrere sig om andre opgaver, blandt andet bestyrelsesarbejde. Så du kan godt kalde det en slags generationsskifte," lyder det med et smil fra Holger Foss, der også har en fortid hos blandt andet IBM.

"Vi har stadig den forretning, hvor vi leverer løsninger til blandt andet tandplejen og andre private kunder. Det, vi leverer, er systemer, der effektiviserer og automatiserer eksisterende løsninger. Vi skal blive ved med at gøre en forskel hos eksisterende og nye kunder og hjælpe dem med at effektivisere den måde, de driver forretning på," siger han.

Læs mere:

DSI Data fusionerer med Next Innovation
DSI forlader C5 Service Partner
Fokusering giver Front-data millionoverskud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere