Artikel top billede

Ny Atea-direktør skal booste softwaresalget

It-kæmpen udskiller software og licensrådgivning som et selvstændigt forretningsområde. Ny chef kommer fra Symantec.

Den nordiske it-kæmpe Atea har hentet Symantecs nordiske chef, Jan Skelbæk, ind som ny direktør for softwaresalg og licensrådgivning. De to områder bliver samtidig udskilt som et selvstændigt forretningsområde i Ateas danske forretning.

54-årige Skelbæk tiltræder sit nye job i dag, og hans opgave bliver at booste softwaresalget yderligere. På den danske marked står software for mere end hver sjette omsætningskrone - eller næsten en milliard kroner. Men ambitionen er at øge markedsandelen betydeligt, hedder det i en pressemeddelelse.

"Jan er en stor kapacitet inden for både software og løsningsområdet, og vi ser frem til, at han nu bliver en del af Atea og kan styrke vores samlede løsningsudbud til kunderne, Vi ved, at Atea kan få en endnu større del af softwaremarkedet i Danmark. Det kræver, at vi fortsætter med både at være knivskarpe på vores traditionelle software og licensrådgivning, og vi samtidig imødekommer kundernes ønske om, at vi også implementerer softwaren i et sammenhængende forløb", siger administrerende direktør Claus Hougesen, Atea A/S.

Han peger samtidig på, at Atea har en unik markedsposition ved både at have licensrådgivning, services og consulting under samme tag.

Jan Skelbæk har de seneste otte år været nordisk direktør for Symantec, og før da havde han en lang karriere hos Oracle gennem 14 år.

Ud over jobbet hos Symantec har Jan Skelbæk også været bestyrelsesformand for Oracle-forhandleren Miracle, hvor Skelbæk for nylig var med til at fyre direktør Mogens Nørgaard.

Læs også:
Topchef ude af Atea med omgående virkning
Analytiker: Atea ruster sig til nye storopkøb
Symantecs danske sælgere henter millionhyre
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?