Artikel top billede

Brian Trolle skifter 1. november kasket og forlader Atea til fordel for et job hos Microsoft Danmark.

Hardware-veteran siger farvel til Atea

Erfaren hardware-sælger skifter spor og skal nu sælge software og services for Microsoft.

48-årige Brian Trolle fik kun lidt mere end et år i jobbet som leder af Ateas afdeling for salg af server-storage og skifter pr. 1. november til et job som chef for salget til mellemstore kunder (corporate accounts) hos Microsoft.

"Nu har jeg arbejdet med infrastruktur i 30 år både som slutkunde, producent og forhandler, og jeg har i et stykke tid overvejet, om jeg skulle prøve softwaredelen. Så nu kaster jeg mig ud på dybt vand og skal arbejde med software og service. Så det bliver meget spændende," lyder det fra Brian Trolle, som hos Microsoft erstatter Stig Orloff, der tidligere i år gik til et job som salgsdirektør hos A Gain Crayon.

Brian Trolle har tidligere slået sine folder hos it-forhandleren Datacon, ligesom han af flere omgange har arbejdet for HP.

Han understreger, at hans farvel til Atea efter kun et års ansættelse sker uafhængigt af den netop overståede fyringsrunde, hvor storforhandleren skilte sig af med godt 100 ud af 1.400 medarbejdere i sin danske afdeling.

Den næste måned skal han bruge på at aflevere sine opgaver til sine kolleger hos Atea.

"Det har været et rigtig hårdt og spændende år hos Atea, men det har virkelig også været lærerigt. Jeg har været inddraget i beslutninger om strategiske leverandører og vækstplaner og har i det hele taget haft et kæmpestort ansvar," siger han.

"I mit nye job får jeg knap så mange medarbejdere, men til gengæld et større budgetansvar, og Microsoft er jo en af nøglespillerne, der er med til at sætte agendaen i den transformation, branchen er i lige nu. Men jeg skal ikke bruge så mange timer, som jeg har gjort det sidste år. Det er helt sikkert," siger Brian Trolle med et smil.

Læs også:

Derfor massefyrer Atea

Atea fyrer folk efter overtagelse af opgaver fra CSC
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.