Artikel top billede

Brian Trolle skifter 1. november kasket og forlader Atea til fordel for et job hos Microsoft Danmark.

Hardware-veteran siger farvel til Atea

Erfaren hardware-sælger skifter spor og skal nu sælge software og services for Microsoft.

48-årige Brian Trolle fik kun lidt mere end et år i jobbet som leder af Ateas afdeling for salg af server-storage og skifter pr. 1. november til et job som chef for salget til mellemstore kunder (corporate accounts) hos Microsoft.

"Nu har jeg arbejdet med infrastruktur i 30 år både som slutkunde, producent og forhandler, og jeg har i et stykke tid overvejet, om jeg skulle prøve softwaredelen. Så nu kaster jeg mig ud på dybt vand og skal arbejde med software og service. Så det bliver meget spændende," lyder det fra Brian Trolle, som hos Microsoft erstatter Stig Orloff, der tidligere i år gik til et job som salgsdirektør hos A Gain Crayon.

Brian Trolle har tidligere slået sine folder hos it-forhandleren Datacon, ligesom han af flere omgange har arbejdet for HP.

Han understreger, at hans farvel til Atea efter kun et års ansættelse sker uafhængigt af den netop overståede fyringsrunde, hvor storforhandleren skilte sig af med godt 100 ud af 1.400 medarbejdere i sin danske afdeling.

Den næste måned skal han bruge på at aflevere sine opgaver til sine kolleger hos Atea.

"Det har været et rigtig hårdt og spændende år hos Atea, men det har virkelig også været lærerigt. Jeg har været inddraget i beslutninger om strategiske leverandører og vækstplaner og har i det hele taget haft et kæmpestort ansvar," siger han.

"I mit nye job får jeg knap så mange medarbejdere, men til gengæld et større budgetansvar, og Microsoft er jo en af nøglespillerne, der er med til at sætte agendaen i den transformation, branchen er i lige nu. Men jeg skal ikke bruge så mange timer, som jeg har gjort det sidste år. Det er helt sikkert," siger Brian Trolle med et smil.

Læs også:

Derfor massefyrer Atea

Atea fyrer folk efter overtagelse af opgaver fra CSC
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?