Artikel top billede

Ambitionerne fejler ikke noget for det nye makkerpar i Venzo-gruppen, Jakob Norup (th) og Dennis Meldhedegaard- Nielsen.

Hosting-veteran klar til ambitiøst comeback

Efter halvandet år på udskiftningsbænken teamer gammel Microsoft-darling op med ny partner.

Den københavnske konsulenthus Venzo udvider nu forretningen med cloud- og hostingløsninger i det nystiftede selskab Venzo Hosting.

Direktør for det nye initiativ er Jakob Norup. Han har tidligere slået sine folder i den østjyske forhandler Hostnordic, som han forlod for godt et år siden efter uenighed om forretningsstrategien. Men efter en udstået konkurrenceklausul er han nu klar til at bygge en ny forretning fra bunden.

Sammen med sin nye partner og direktør i Venzo, Dennis Meldhedegaard-Nielsen, forventer Jakob Norup, at det nye partnerskab indenfor de næste par år kan fordoble omsætningen for den samlede Venzo-gruppe til i alt 100 millioner kroner.

Det primære fokus kommer til at ligge på den type offentlige og private kunder, som eksempelvis Skat, Nordea og en række regioner og kommuner, der i dag udgør kernen i Venzos forretning.

"Vi vil rigtigt gerne ind på markedet for de rigtigt store kunder, og vores ambition er, at vi om tre-fire år kan bide skeer med de helt store udbydere som CSC, KMD, TDC Hosting og NNIT. Vi kan desuden gå i markedet med et attraktivt tilbud, som også retter sig mod den type kunder og samarbejdspartnere, som jeg tidligere har haft erfaring med," siger Jakob Norup.

De to nybagte partnere har allerede gennem Venzo og Hostnordic gjort sig bemærket som markante Microsoft-partnere med flere kåringer som bedste danske partnere indenfor systemintegration og hosting.

"Vi har brug for kræfter udefra, der både komplementerer og supplerer Venzos nuværende forretning og tilfører den rette iværksætterånd, så vi fortsat kan udvikle og vækste de forretninger, vi involverer os i. Det er der i høj grad lagt op til med Jakob ombord," siger Dennis Meldhedegaard-Nielsen.

Samtidig med starten på Venzo Hosting åbner Venzo et selvstændigt kontor i Aarhus, som udover det nye hosting-ben også skal fungere som salgskontor fo r Venzos øvrige aktiviteter.

Læs også:

Så mange topchefer forlod jobbet i 2012

Venzo-direktør har talent for netværk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Efter kæmpeinvestering: Danske Dixa skal firdoble antallet af udviklere
På halvandet år skal det unge it-selskab Dixa firdoble holdet af produktudviklere fra 75 til 300. Sådan lyder ambitionen hos det danske selskab, der netop har modtaget en kapitalindsprøjtning på 660 millioner kroner.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.