Artikel top billede

Ny Surface er udsolgt inden lanceringen - næsten da

Skuffende salg betød, at Microsoft brændte inde med et stort antal af den første version af tablet-pc'en Surface. Nu melder it-giganten om "næsten udsolgt" af den kommende Surface 2.

Hvem skulle nu have troet det?

Her få uger før Microsoft frigiver sin nye og forbedrede udgave af tablet-pc'en Surface, advarer selskabet nu om "begrænset tilgængelighed" af de nye Surface-modeller.

Efter planen frigiver Microsoft Surface 2 den 22. oktober - henholdsvis i en 64 GB-model af Surface, plus en 256 GB og en 512 GB model af Surface 2 Pro.

Men ifølge Microsofts amerikanske chef for Surface-salget Brian Hall er de nye modeller af Surface 2 "tæt på at være udsolgt" i Microsoft egen online-butik. Det skriver amerikanske CRN.

I et blog-indlæg skriver Brian Hall, at man hos Microsoft er "ret glad" for situationen, Han oplyser dog ikke, om den påståede mangel på nye Surface-tablets skyldes øget efterspørgsel fra kunderne, eller om der er produceret færre enheder end af forgængeren.

I sit seneste kvartalsregnskab fra juli måtte Microsoft nedskrive lagerværdien af de første Surface-modeller med mere end fem milliarder kroner.

Surface 2 kommer på hylderne i Microsofts amerikanske retailbutikker samtidig med lanceringen i Danmark. Ligesom i USA har Microsoft herhjemme valgt at fastholde en salgsmodel, hvor Surface kun bliver tilgængelig via de største retailkæder samt gennem de to store forhandlere Dustin og Atea. Det har ført til kritik fra mindre it-forhandlere.

Samtidig kritiseres Surface-tabletten for at mangle en række af de applikationer og services, som er tilgængelige i de konkurrerende mobility-universer fra Apple og Android.

Pt. er omkring 100.000 apps tilgængelige i Surface-optimerede versioner, men Microsoft arbejder hårdt for at lokke udviklere til at kaste sig over udvikling af apps til Microsofts tablets.

Læs også:

Her er dommen over Microsofts nye Surface-modeller

Analytiker: Microsoft skyder sig selv i foden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.