Artikel top billede

TDC-boss går til fiber-topjob

Norsk fiberselskab ansætter tidligere TDC-topchef, som nu skal konkurrere mod sin gamle arbejdsgiver.

Den tidligere koncerndirektør i TDC Martin Lippert kommer ifølge digi.no fremover til at slå sine folder i Norge, hvor han netop har fået job som administrerende direktør for fiber-udbyderen Broadnet. Selskabet er ejet af den svenske kapitalfond EQT, som tidligere har været hovedaktionær i KMD.

Lippert forlod TDC-koncernen i juli i år efter fire år i spidsen for TDC Operations plus endnu flere år, hvor han har beklædt forskellige bestyrelsesposter i koncernen - blandt andet som formand i Netdesign.

Hos TDC var han stærkt involveret i udbygningen af TDC's net af fiber-forbindelser, hvor han blandt andet har slået på tromme for, at staten skulle spytte penge i udbygning af fiber-forbindelser i danske udkantsområder.

Broadnet råder over tilsammen 31.000 kilometer fiberforbindelser i Norge og konkurrerer først og fremmest med TDC og Telenor. Selskabet satser ifølge en pressemeddelelse især på drift af cloudbaserede applikationer og andre services til det norske erhvervsmarked. Selskabet har 450 ansatte.

"Broadnet har en stærk position i det hurtigt voksende norske fiber-marked. Selskabet har et landsdækkende fibernet og investerer tungt i fremtiden," siger Martin Lippert i en kommentar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.