Dansk legetøjsgigant rykker webhandel ind i de fysiske butikker

Online-køb direkte i butikken gør det lettere at holde på kunderne.

Butikskæder med mange og små butikker har hidtil måttet leve med risikoen for, at kunderne vælger at gå videre ned ad gaden til en konkurrent med et større og bredere udvalg.

Det problem vil legetøjsgiganten Top Toy, der herhjemme driver kæderne Toys'R'Us og Fætter BR, nu løse ved at give kunderne mulighed for at handle på nettet, mens de står i den fysiske butik.

Så hvis det eftertragtede vandgevær eller den fjernstyrede bil ikke lige er at finde hylderne, kan kunderne via en touch-skærm bestille varen online til levering direkte på hjemadressen. Og hvis varen skal byttes, kan det foregå via den fysiske butik.

Top Toy har i første omgang valgt at teste sin online-butik-butik midt i julehandelen i fire danske og to svenske butikker.

Hvis forsøget falder heldigt ud, er det meningen, at den nye løsning skal stå klar i 50 butikker i løbet af foråret. På længere sigt er der planer om fuld udrulning i de to kæders butikker i hele Norden.

Marketingdirektør i Top Toy Thomas Meng siger, at man ved at integrere online-indkøb og handel i fysiske butikker ønsker at komme kunderne i møde.

"Finder kunderne ikke det, de søger i en mindre Fætter BR-butik med knap så mange varer på hylderne som de store varehuse, vil de fremover kunne søge og bestille de ønskede varer direkte og efterfølgende få varerne leveret fragtfrit til deres hjem", siger Thomas Meng.

Hos Top Toy er man overbevist om, at cross channel-salg på tværs af digitale og fysiske kanaler vil styrke de kæder, der er bedst til at udnytte de nye synergier.

Top Toy har allieret sig med firmaet Sitecore som leverandør af den platform, der er motoren i den foreløbige test-løsning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.