Artikel top billede

Dansk legetøjsgigant rykker webhandel ind i de fysiske butikker

Online-køb direkte i butikken gør det lettere at holde på kunderne.

Butikskæder med mange og små butikker har hidtil måttet leve med risikoen for, at kunderne vælger at gå videre ned ad gaden til en konkurrent med et større og bredere udvalg.

Det problem vil legetøjsgiganten Top Toy, der herhjemme driver kæderne Toys'R'Us og Fætter BR, nu løse ved at give kunderne mulighed for at handle på nettet, mens de står i den fysiske butik.

Så hvis det eftertragtede vandgevær eller den fjernstyrede bil ikke lige er at finde hylderne, kan kunderne via en touch-skærm bestille varen online til levering direkte på hjemadressen. Og hvis varen skal byttes, kan det foregå via den fysiske butik.

Top Toy har i første omgang valgt at teste sin online-butik-butik midt i julehandelen i fire danske og to svenske butikker.

Hvis forsøget falder heldigt ud, er det meningen, at den nye løsning skal stå klar i 50 butikker i løbet af foråret. På længere sigt er der planer om fuld udrulning i de to kæders butikker i hele Norden.

Marketingdirektør i Top Toy Thomas Meng siger, at man ved at integrere online-indkøb og handel i fysiske butikker ønsker at komme kunderne i møde.

"Finder kunderne ikke det, de søger i en mindre Fætter BR-butik med knap så mange varer på hylderne som de store varehuse, vil de fremover kunne søge og bestille de ønskede varer direkte og efterfølgende få varerne leveret fragtfrit til deres hjem", siger Thomas Meng.

Hos Top Toy er man overbevist om, at cross channel-salg på tværs af digitale og fysiske kanaler vil styrke de kæder, der er bedst til at udnytte de nye synergier.

Top Toy har allieret sig med firmaet Sitecore som leverandør af den platform, der er motoren i den foreløbige test-løsning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere