Artikel top billede

EET Groups CEO John Thomas har igen haft checkhæftet fremme og har købt det lille danske selskab View Media.

Nyt opkøb: Dansk distributør vil udvikle egne produkter

Digitale audio- og videoprodukter skal styrke dansk distributør på retailmarkedet.

Distributions-giganten EET Group går nu producenterne i bedene med en plan om selv at udvikle produkter indenfor digital audio og video.

EET Group har netop købt sig ind i det lille danske selskab ViewMedia Aps, som har sit eget produktkatalog indenfor set-top-bokse, DAB- og internet-radioer og streaming af lyd. Samtidig har EET oprettet selskabet Clint Digital, som skal stå for udvikling af en række nye produkter på området, der efter planen skal lanceres i begyndelsen af det nye år.

Det er planen at udvide markedsføringen af ViewMedia produkter til alle de 26 lande, hvor EET Europarts i dag opererer.

ViewMedia er EET Groups tredje opkøb i år, og selskabet har ifølge koncernchef John Thomas en årlig omsætning på 15 millioner kroner.

Forretningsområdet bliver således blot endnu en lille brik i distributionskoncernens samlede forretning, som i år runder halvanden milliard kroner.

"Vores opkøb af tilsvarende aktiviteter i selskabet Kjaerulff 1 tidligere på året har allerede vist sig at være en god investering, og med Clint Digital får vi nu tilført endnu en stærk produktportefølje og endnu flere stærke medarbejderkompetencer på netop dette område," siger John Thomas, som samtidig varsler, at EET Group har appetit på flere nye opkøb i det nye år.

Læs også:

Dansk it-kæmpe står klar med pengene: Vil købe flere firmaer

Udenlandske it-distributører kigger sultent på Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.