Artikel top billede

Dell snupper topchef fra Netdesign

Vores salgsstrategi fortsætter med at gå på to ben med både direkte salg og indirekte salg gennem partnere, lyder det fra Dells nye enterprise-chef.

Dell i Danmark har netop ansat Peter Larsen som ansvarlig for producentens salg til det enterprise-marked, der er motoren i Dells forvandling fra at være en ren pc-producent til at kunne levere end-to-end netværks- og datacenterløsninger til især store og mellemstore kunder.

Peter Larsen kommer fra et job som direktør for netværks-, sikkerheds- og infrastruktur-forretningen hos NetDesign, hvor han har slået sine folder de seneste i to år. Han har desuden en fortid hos Cisco, hvor han endte 14 års karriere med et job som europæisk chef for services.

"Netværks- og datacenterløsninger er et område i kraftig vækst hos Dell, og forventningerne er, at denne vækst vil fortsætte og accelerere i 2014. Det er der, Dell ønsker at positionere sig som en af de førende leverandør, og det håber jeg at kunne bidrage til," siger Peter Larsen.

Han har endnu ikke fået sine endelige salgsmål for 2014. Men ambitionen er under alle omstændigheder, at salget på enterprise-markedet skal være større, end det er i dag - med en vækst, der er drevet både af nye kunder i både det private og det offentlige og større salg til eksisterende kunder.

Han ønsker ikke at oplyse, hvor stor Dells Enterprise Solutions Group (ESG) er sammenlignet med resten af Dells danske forretning.

"Alting er jo relativt. Enterprise er allerede en fornuftig forretning, og på blandt andet serverfronten har vi en førende markedsandel, og der er forventning om, at jeg skal videreføre den vækst, der har været sidste år," siger Peter Larsen.

Vækstambitionerne får også betydning for samarbejdet med Dells eksisterende enterprise-partnere som Dustin, Comm2ig og Edgemo. Og Peter Larsen understreger, at partneren fortsat vil være en "central del" af Dells strategi.

"Vi holder strategimøder med vores partnere, hvor vi planlægger, hvordan vi tager fat i markedet, så vi bedst hjælper hinanden. Vi har jo en salgsmodel, som både er direkte og indirekte i forhold til kunderne. Den fortsætter," siger Peter Larsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere