Dell snupper topchef fra Netdesign

Vores salgsstrategi fortsætter med at gå på to ben med både direkte salg og indirekte salg gennem partnere, lyder det fra Dells nye enterprise-chef.

Dell i Danmark har netop ansat Peter Larsen som ansvarlig for producentens salg til det enterprise-marked, der er motoren i Dells forvandling fra at være en ren pc-producent til at kunne levere end-to-end netværks- og datacenterløsninger til især store og mellemstore kunder.

Peter Larsen kommer fra et job som direktør for netværks-, sikkerheds- og infrastruktur-forretningen hos NetDesign, hvor han har slået sine folder de seneste i to år. Han har desuden en fortid hos Cisco, hvor han endte 14 års karriere med et job som europæisk chef for services.

"Netværks- og datacenterløsninger er et område i kraftig vækst hos Dell, og forventningerne er, at denne vækst vil fortsætte og accelerere i 2014. Det er der, Dell ønsker at positionere sig som en af de førende leverandør, og det håber jeg at kunne bidrage til," siger Peter Larsen.

Han har endnu ikke fået sine endelige salgsmål for 2014. Men ambitionen er under alle omstændigheder, at salget på enterprise-markedet skal være større, end det er i dag - med en vækst, der er drevet både af nye kunder i både det private og det offentlige og større salg til eksisterende kunder.

Han ønsker ikke at oplyse, hvor stor Dells Enterprise Solutions Group (ESG) er sammenlignet med resten af Dells danske forretning.

"Alting er jo relativt. Enterprise er allerede en fornuftig forretning, og på blandt andet serverfronten har vi en førende markedsandel, og der er forventning om, at jeg skal videreføre den vækst, der har været sidste år," siger Peter Larsen.

Vækstambitionerne får også betydning for samarbejdet med Dells eksisterende enterprise-partnere som Dustin, Comm2ig og Edgemo. Og Peter Larsen understreger, at partneren fortsat vil være en "central del" af Dells strategi.

"Vi holder strategimøder med vores partnere, hvor vi planlægger, hvordan vi tager fat i markedet, så vi bedst hjælper hinanden. Vi har jo en salgsmodel, som både er direkte og indirekte i forhold til kunderne. Den fortsætter," siger Peter Larsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Nets risikerer at skulle betale bod efter stor forsinkelse af MitID Erhverv: Forhandler med Digitaliseringsstyrelsen
Kontrakten mellem Digitaliseringsstyrelsen og Nets rummer mulighed for, at Nets kan blive ramt af en bod på grund af forsinkelsen af MitID Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Kan Microsoft 365 styrke sikkerheden på hjemmearbejdspladsen?
Microsoft 365 er både Officeapplikationer og produktivitet – men også meget mere end det! Med Microsoft 365 får du faktisk adgang til en lang række sikkerhedsydelser, der kan øge modstandsdygtigheden i tilfælde af cyberangreb. Mange af tjenesterne er særligt velegnede til at styrke sikkerheden, når medarbejderne arbejder hjemmefra. Samtidig gør Microsoft 365 det lettere at sikre adgangen til virksomhedens systemer, beskytte kundedata og forebygger, opsporer og automatiserer reaktioner på avancerede trusler. Microsoft 365 tilbyder over 50 forskellige sikkerhedsydelser, og denne guide er skrevet med henblik på at øge forståelsen for, hvordan de fungerer og kan være med til at optimere sikkerheden i din virksomhed.