OVERBLIKDramatisk dag i retten: 34-årig tilstår datatyveri mod Netcompany

Artikel top billede

Dell snupper topchef fra Netdesign

Vores salgsstrategi fortsætter med at gå på to ben med både direkte salg og indirekte salg gennem partnere, lyder det fra Dells nye enterprise-chef.

Dell i Danmark har netop ansat Peter Larsen som ansvarlig for producentens salg til det enterprise-marked, der er motoren i Dells forvandling fra at være en ren pc-producent til at kunne levere end-to-end netværks- og datacenterløsninger til især store og mellemstore kunder.

Peter Larsen kommer fra et job som direktør for netværks-, sikkerheds- og infrastruktur-forretningen hos NetDesign, hvor han har slået sine folder de seneste i to år. Han har desuden en fortid hos Cisco, hvor han endte 14 års karriere med et job som europæisk chef for services.

"Netværks- og datacenterløsninger er et område i kraftig vækst hos Dell, og forventningerne er, at denne vækst vil fortsætte og accelerere i 2014. Det er der, Dell ønsker at positionere sig som en af de førende leverandør, og det håber jeg at kunne bidrage til," siger Peter Larsen.

Han har endnu ikke fået sine endelige salgsmål for 2014. Men ambitionen er under alle omstændigheder, at salget på enterprise-markedet skal være større, end det er i dag - med en vækst, der er drevet både af nye kunder i både det private og det offentlige og større salg til eksisterende kunder.

Han ønsker ikke at oplyse, hvor stor Dells Enterprise Solutions Group (ESG) er sammenlignet med resten af Dells danske forretning.

"Alting er jo relativt. Enterprise er allerede en fornuftig forretning, og på blandt andet serverfronten har vi en førende markedsandel, og der er forventning om, at jeg skal videreføre den vækst, der har været sidste år," siger Peter Larsen.

Vækstambitionerne får også betydning for samarbejdet med Dells eksisterende enterprise-partnere som Dustin, Comm2ig og Edgemo. Og Peter Larsen understreger, at partneren fortsat vil være en "central del" af Dells strategi.

"Vi holder strategimøder med vores partnere, hvor vi planlægger, hvordan vi tager fat i markedet, så vi bedst hjælper hinanden. Vi har jo en salgsmodel, som både er direkte og indirekte i forhold til kunderne. Den fortsætter," siger Peter Larsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

27. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

28. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

28. februar 2024 | Læs mere