Artikel top billede

Dell snupper topchef fra Netdesign

Vores salgsstrategi fortsætter med at gå på to ben med både direkte salg og indirekte salg gennem partnere, lyder det fra Dells nye enterprise-chef.

Dell i Danmark har netop ansat Peter Larsen som ansvarlig for producentens salg til det enterprise-marked, der er motoren i Dells forvandling fra at være en ren pc-producent til at kunne levere end-to-end netværks- og datacenterløsninger til især store og mellemstore kunder.

Peter Larsen kommer fra et job som direktør for netværks-, sikkerheds- og infrastruktur-forretningen hos NetDesign, hvor han har slået sine folder de seneste i to år. Han har desuden en fortid hos Cisco, hvor han endte 14 års karriere med et job som europæisk chef for services.

"Netværks- og datacenterløsninger er et område i kraftig vækst hos Dell, og forventningerne er, at denne vækst vil fortsætte og accelerere i 2014. Det er der, Dell ønsker at positionere sig som en af de førende leverandør, og det håber jeg at kunne bidrage til," siger Peter Larsen.

Han har endnu ikke fået sine endelige salgsmål for 2014. Men ambitionen er under alle omstændigheder, at salget på enterprise-markedet skal være større, end det er i dag - med en vækst, der er drevet både af nye kunder i både det private og det offentlige og større salg til eksisterende kunder.

Han ønsker ikke at oplyse, hvor stor Dells Enterprise Solutions Group (ESG) er sammenlignet med resten af Dells danske forretning.

"Alting er jo relativt. Enterprise er allerede en fornuftig forretning, og på blandt andet serverfronten har vi en førende markedsandel, og der er forventning om, at jeg skal videreføre den vækst, der har været sidste år," siger Peter Larsen.

Vækstambitionerne får også betydning for samarbejdet med Dells eksisterende enterprise-partnere som Dustin, Comm2ig og Edgemo. Og Peter Larsen understreger, at partneren fortsat vil være en "central del" af Dells strategi.

"Vi holder strategimøder med vores partnere, hvor vi planlægger, hvordan vi tager fat i markedet, så vi bedst hjælper hinanden. Vi har jo en salgsmodel, som både er direkte og indirekte i forhold til kunderne. Den fortsætter," siger Peter Larsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere