Artikel top billede

Hasse Bergman er CEO og medstifter af AX-huset Scales.

Fra 0 til 80 millioner på tre år: ERP-firma buldrer frem

Salget er gået fra nul til 80 millioner på tre år. Nu åbner succesrigt Microsoft-hus sit femte salgskontor.

På mindre end tre år har it-firmaet Scales formået at etablere sig som en af de absolutte topleverandører af Microsofts ERP-system Dynamics AX. Og nu følger selskabet successen op med at åbne et nyt salgskontor i Aalborg, som dermed bliver firmaets femte selvstændige afdeling.

Ud over det københavnske hovedkontor er Scales i forvejen også repræsenteret i Aarhus og Fredericia, ligesom som man for et lille år siden åbnede en afdeling i Oslo. Scales har desuden planer om at åbne et kontor i Sverige inden udgangen af i år.

Det fremadstormende AX-hus blev stiftet af de to kompagnoner Hasse Bergman og Jesper Outze i slutningen af 2011, og er siden vokset til en virksomhed med tilsammen 72 medarbejdere. I 2013 præsterede firmaet en omsætning på 47 millioner kroner og et overskud før skat på tæt ved tre millioner kroner.

Her i 2014 regner CEO Hasse Bergman med at omsætningen når op i nærheden af 80 millioner kroner og et ikke mindre imponerende overskud på mellem otte og ti millioner kroner.

"Siden opstarten ultimo 2011 har vi gennemsnitligt ansat to nye AX-folk hver eneste måned, og gennem det seneste år er hovedparten af de, der har søgt til Scales kommet fra det jyske. Vækst kombineret med sund indtjening gør os til en stærk spiller i Danmark og Norden - med mulighed for at træffe alle de rette langsigtede valg for forretningen," siger Hasse Bergman.

Han mener selv, at Scales succes skyldes, at man som ejerledet virksomhed har en handlefrihed, der tiltrækker både kunder og medarbejdere.

Successen i Scales understreges af, at firmaet i november i fjor fik prisen som årets Microsoft-partner indenfor AX-markedet.

Regnet på størrelse er Scales efter eget udsagn i dag Danmarks tredjestørste leverandør af AX-løsninger kun overgået af Columbus og EG.

Læs også:

Columbus får rekord-gevinst efter slankekur

EG klar til nye opkøb efter rekordregnskab
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere