Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Hasse Bergman er CEO og medstifter af AX-huset Scales.

Fra 0 til 80 millioner på tre år: ERP-firma buldrer frem

Salget er gået fra nul til 80 millioner på tre år. Nu åbner succesrigt Microsoft-hus sit femte salgskontor.

På mindre end tre år har it-firmaet Scales formået at etablere sig som en af de absolutte topleverandører af Microsofts ERP-system Dynamics AX. Og nu følger selskabet successen op med at åbne et nyt salgskontor i Aalborg, som dermed bliver firmaets femte selvstændige afdeling.

Ud over det københavnske hovedkontor er Scales i forvejen også repræsenteret i Aarhus og Fredericia, ligesom som man for et lille år siden åbnede en afdeling i Oslo. Scales har desuden planer om at åbne et kontor i Sverige inden udgangen af i år.

Det fremadstormende AX-hus blev stiftet af de to kompagnoner Hasse Bergman og Jesper Outze i slutningen af 2011, og er siden vokset til en virksomhed med tilsammen 72 medarbejdere. I 2013 præsterede firmaet en omsætning på 47 millioner kroner og et overskud før skat på tæt ved tre millioner kroner.

Her i 2014 regner CEO Hasse Bergman med at omsætningen når op i nærheden af 80 millioner kroner og et ikke mindre imponerende overskud på mellem otte og ti millioner kroner.

"Siden opstarten ultimo 2011 har vi gennemsnitligt ansat to nye AX-folk hver eneste måned, og gennem det seneste år er hovedparten af de, der har søgt til Scales kommet fra det jyske. Vækst kombineret med sund indtjening gør os til en stærk spiller i Danmark og Norden - med mulighed for at træffe alle de rette langsigtede valg for forretningen," siger Hasse Bergman.

Han mener selv, at Scales succes skyldes, at man som ejerledet virksomhed har en handlefrihed, der tiltrækker både kunder og medarbejdere.

Successen i Scales understreges af, at firmaet i november i fjor fik prisen som årets Microsoft-partner indenfor AX-markedet.

Regnet på størrelse er Scales efter eget udsagn i dag Danmarks tredjestørste leverandør af AX-løsninger kun overgået af Columbus og EG.

Læs også:

Columbus får rekord-gevinst efter slankekur

EG klar til nye opkøb efter rekordregnskab
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Performer jeres nuværende IT-setup også fra Kina og andre kontinenter?
Sådan optimerer og sikre du din performance. Læs mere her og hør, hvordan du reelt bliver i stand til at optimere dine globale IT-operationer.