Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Frontalt angreb mod MobilePay: Ny løsning skal kapre kunder

De 81 banker bag mobilløsningen Swipp lancerer ny løsning, der sigter direkte efter at nuppe kunder fra Danske Banks succesrige MobilePay. Se her hvordan Swipp-bankerne vil byde sig til.

De 81 danske pengeinstitutter bag mobilbetalingsløsningen Swipp er klar med en række tiltag, der sigter direkte efter at nappe brugere fra Danske Banks store succes, MobilePay.

De 81 pengeinstitutter, der blandt andre tæller Sydbank, Nordea og Jyske Bank, lancerede i sommer en stor-offensiv, hvilket du kan læse mere om her: 81 pengeinstitutter vil have Mobilpay ned med nakken.

Med den nytiltrådte direktør Martin F. Andersen i spidsen er Swipp-bankerne nu ifølge Berlingske klar med en løsning, der gør, at Danske Bank-kunder vil kunne både betale og modtage penge via Swipp.

De har hidtil alene kunnet modtage penge via løsningen.

"Swipp skal gøres tilgængelig for alle danskere," siger Martin F. Andersen til Berlingske.

Her erkender han, at Swipp er afhængig af at få Danske Bank-kunderne med, idet næsten en tredjedel af danskerne ifølge Berlingske er kunder i banken.

Martin F. Andersen siger til avisen, at det ikke kan lade sig gøre at levere en såkaldt konto-til-konto-løsning til Danske Bank-kunderne, som Swipp-bankernes kunder har.

I stedet anvender Swipp kortstrukturen til en løsning, fortæller han.

Hæver beløbsgrænser

Det ser blandt andet ud til, at krigen kommer til at stå på beløbsgrænserne.

Swipp har for tiden en begrænsning på 3.000 kroner, men den hæves snart, og Martin F. Andersen bedyrer, at han vil betale sin næste bil med en Swipp-betaling.

Her er Mobilepay mere begrænset, da Danske Bank-løsningen er underlagt reglerne for kortbetaling, der sætter en grænse på 50.000 kroner per år. Denne grænse kan dog ifølge avisen hæves til 110.000 kroner.

Swipp er også på vej med en løsning, der integrerer Swipp direkte i butikkers kasseapparater.

Læs også: Åben krig om mobilbetalinger. Så meget er på spil for de danske banker.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere