Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Frontalt angreb mod MobilePay: Ny løsning skal kapre kunder

De 81 banker bag mobilløsningen Swipp lancerer ny løsning, der sigter direkte efter at nuppe kunder fra Danske Banks succesrige MobilePay. Se her hvordan Swipp-bankerne vil byde sig til.

De 81 danske pengeinstitutter bag mobilbetalingsløsningen Swipp er klar med en række tiltag, der sigter direkte efter at nappe brugere fra Danske Banks store succes, MobilePay.

De 81 pengeinstitutter, der blandt andre tæller Sydbank, Nordea og Jyske Bank, lancerede i sommer en stor-offensiv, hvilket du kan læse mere om her: 81 pengeinstitutter vil have Mobilpay ned med nakken.

Med den nytiltrådte direktør Martin F. Andersen i spidsen er Swipp-bankerne nu ifølge Berlingske klar med en løsning, der gør, at Danske Bank-kunder vil kunne både betale og modtage penge via Swipp.

De har hidtil alene kunnet modtage penge via løsningen.

"Swipp skal gøres tilgængelig for alle danskere," siger Martin F. Andersen til Berlingske.

Her erkender han, at Swipp er afhængig af at få Danske Bank-kunderne med, idet næsten en tredjedel af danskerne ifølge Berlingske er kunder i banken.

Martin F. Andersen siger til avisen, at det ikke kan lade sig gøre at levere en såkaldt konto-til-konto-løsning til Danske Bank-kunderne, som Swipp-bankernes kunder har.

I stedet anvender Swipp kortstrukturen til en løsning, fortæller han.

Hæver beløbsgrænser

Det ser blandt andet ud til, at krigen kommer til at stå på beløbsgrænserne.

Swipp har for tiden en begrænsning på 3.000 kroner, men den hæves snart, og Martin F. Andersen bedyrer, at han vil betale sin næste bil med en Swipp-betaling.

Her er Mobilepay mere begrænset, da Danske Bank-løsningen er underlagt reglerne for kortbetaling, der sætter en grænse på 50.000 kroner per år. Denne grænse kan dog ifølge avisen hæves til 110.000 kroner.

Swipp er også på vej med en løsning, der integrerer Swipp direkte i butikkers kasseapparater.

Læs også: Åben krig om mobilbetalinger. Så meget er på spil for de danske banker.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?