Artikel top billede

Svensk satsning giver flere danske job hos Zylinc

Der bliver brug for flere danske udviklere, når løsningshuset Zylinc nu køber sig ind på det svenske marked for unified communications.

Det danske løsningshus Zylinc får nu en fod indenfor på det svenske og det indiske marked for unified communications (UC) til både private og offentlige storkunder.

Zylinc har netop købt det svenske firma Trimum AB, der i dag leverer UC-løsninger til Telia SOneras cloud-baserede platform, som har mere end 300.000 brugere. Trimum har også en fod indenfor på det indiske marked som leverandør til telekoncernen Reliance Group.

Opkøbet betyder, at Zylinc skal udvide sin stab af udviklere og sælgere, og direktør og stifter af Zylinc , Rene Viborg, forventer, at han bare det næste år skal ud og finde mellem 15 og 20 nye medarbejdere.

Det svenske UC-marked er ifølge direktøren stærkt konkurrencepræget især når det gælder pris. Men Zylinc satser på at kunne differentiere sig fra konkurrenterne i kraft af en løsningsplatform, der går på tværs af de mest udbredte teknologier på det globale marked som Broadsoft, Cisco og Microsofts Lync.

Forventer stor vækst

Med fra Danmark har Zylinc også erfaringen med at levere til store offentlige kunder som underleverandør til store spiller som TDC og Axcess.

"Det er funktionalitet og skalerbarhed af vores løsninger og at vi kan operere på tværs af platforme, der gør at vi tror på, at vi kan vækste en forretning i Sverige og drage fordel af de mange kunder som Trimum har med sig," siger Rene Viborg.

Sammen med adgangen til potentielle nye kunder skal det efter planen munde ud i en vækst, der skal hæve den nuværende årsomsætning på 40 millioner kroner op på den gode side af 100 millioner kroner, siger han.

Tidligere - og dårlige - erfaringer med outsourcing gør, at Zylinc vil satse på at udbygge sit danske udviklerteam i stedet for at lægge opgaven ud til et lavtlønsland.

"Vi har haft outsourcet og har haft blandt succes med det. Styrken ved at have danske udviklere er, at man får større fleksibilitet undervejs i udviklingen af en løsning. De udviklere, vi kan få herhjemme, og den kvalitet, de leverer, gør det mest interessant at holde fast i udviklingsarbejdet på dansk grund," siger Rene Viborg.

Læs også:

GN Netcom har ramt en guldåre: Er klar til at indtage verden

Har fastnettelefonen fået sparket på din arbejdsplads?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere