Artikel top billede

Svensk satsning giver flere danske job hos Zylinc

Der bliver brug for flere danske udviklere, når løsningshuset Zylinc nu køber sig ind på det svenske marked for unified communications.

Det danske løsningshus Zylinc får nu en fod indenfor på det svenske og det indiske marked for unified communications (UC) til både private og offentlige storkunder.

Zylinc har netop købt det svenske firma Trimum AB, der i dag leverer UC-løsninger til Telia SOneras cloud-baserede platform, som har mere end 300.000 brugere. Trimum har også en fod indenfor på det indiske marked som leverandør til telekoncernen Reliance Group.

Opkøbet betyder, at Zylinc skal udvide sin stab af udviklere og sælgere, og direktør og stifter af Zylinc , Rene Viborg, forventer, at han bare det næste år skal ud og finde mellem 15 og 20 nye medarbejdere.

Det svenske UC-marked er ifølge direktøren stærkt konkurrencepræget især når det gælder pris. Men Zylinc satser på at kunne differentiere sig fra konkurrenterne i kraft af en løsningsplatform, der går på tværs af de mest udbredte teknologier på det globale marked som Broadsoft, Cisco og Microsofts Lync.

Forventer stor vækst

Med fra Danmark har Zylinc også erfaringen med at levere til store offentlige kunder som underleverandør til store spiller som TDC og Axcess.

"Det er funktionalitet og skalerbarhed af vores løsninger og at vi kan operere på tværs af platforme, der gør at vi tror på, at vi kan vækste en forretning i Sverige og drage fordel af de mange kunder som Trimum har med sig," siger Rene Viborg.

Sammen med adgangen til potentielle nye kunder skal det efter planen munde ud i en vækst, der skal hæve den nuværende årsomsætning på 40 millioner kroner op på den gode side af 100 millioner kroner, siger han.

Tidligere - og dårlige - erfaringer med outsourcing gør, at Zylinc vil satse på at udbygge sit danske udviklerteam i stedet for at lægge opgaven ud til et lavtlønsland.

"Vi har haft outsourcet og har haft blandt succes med det. Styrken ved at have danske udviklere er, at man får større fleksibilitet undervejs i udviklingen af en løsning. De udviklere, vi kan få herhjemme, og den kvalitet, de leverer, gør det mest interessant at holde fast i udviklingsarbejdet på dansk grund," siger Rene Viborg.

Læs også:

GN Netcom har ramt en guldåre: Er klar til at indtage verden

Har fastnettelefonen fået sparket på din arbejdsplads?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere