Artikel top billede

Svensk satsning giver flere danske job hos Zylinc

Der bliver brug for flere danske udviklere, når løsningshuset Zylinc nu køber sig ind på det svenske marked for unified communications.

Det danske løsningshus Zylinc får nu en fod indenfor på det svenske og det indiske marked for unified communications (UC) til både private og offentlige storkunder.

Zylinc har netop købt det svenske firma Trimum AB, der i dag leverer UC-løsninger til Telia SOneras cloud-baserede platform, som har mere end 300.000 brugere. Trimum har også en fod indenfor på det indiske marked som leverandør til telekoncernen Reliance Group.

Opkøbet betyder, at Zylinc skal udvide sin stab af udviklere og sælgere, og direktør og stifter af Zylinc , Rene Viborg, forventer, at han bare det næste år skal ud og finde mellem 15 og 20 nye medarbejdere.

Det svenske UC-marked er ifølge direktøren stærkt konkurrencepræget især når det gælder pris. Men Zylinc satser på at kunne differentiere sig fra konkurrenterne i kraft af en løsningsplatform, der går på tværs af de mest udbredte teknologier på det globale marked som Broadsoft, Cisco og Microsofts Lync.

Forventer stor vækst

Med fra Danmark har Zylinc også erfaringen med at levere til store offentlige kunder som underleverandør til store spiller som TDC og Axcess.

"Det er funktionalitet og skalerbarhed af vores løsninger og at vi kan operere på tværs af platforme, der gør at vi tror på, at vi kan vækste en forretning i Sverige og drage fordel af de mange kunder som Trimum har med sig," siger Rene Viborg.

Sammen med adgangen til potentielle nye kunder skal det efter planen munde ud i en vækst, der skal hæve den nuværende årsomsætning på 40 millioner kroner op på den gode side af 100 millioner kroner, siger han.

Tidligere - og dårlige - erfaringer med outsourcing gør, at Zylinc vil satse på at udbygge sit danske udviklerteam i stedet for at lægge opgaven ud til et lavtlønsland.

"Vi har haft outsourcet og har haft blandt succes med det. Styrken ved at have danske udviklere er, at man får større fleksibilitet undervejs i udviklingen af en løsning. De udviklere, vi kan få herhjemme, og den kvalitet, de leverer, gør det mest interessant at holde fast i udviklingsarbejdet på dansk grund," siger Rene Viborg.

Læs også:

GN Netcom har ramt en guldåre: Er klar til at indtage verden

Har fastnettelefonen fået sparket på din arbejdsplads?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere