15.000 kunder besøgte Power i Glostrup på åbningsdagen - overvældet direktør har aldrig prøvet noget lignende

Mere end 15.000 kunder gik gennem kasseapparaterne, da elektronikkæden Power i går mandag åbnede det første af en stribe lavprisvarehuse.

Priskrigen på markedet for forbrugerelektronik blev skærpet endnu et par takker, da den nye varehus-kæde Power mandag morgen med et brag slog dørene op for sin første butik i Glostrup ved København.

Åbningstilbud med besparelser på op til 90 procent skabte kilometerlang kø af kunder på parkeringspladsen foran det nye varehus.

Og i løbet af dagen gik mere end 15.000 kunder gennem kasseapparaterne, fortæller en begejstret direktør i Power, Jesper Boysen.

"Vi havde 15.000 kunder, der stod i kø i løbet af mandagen. Det er rekord for, hvad jeg nogensinde har oplevet. Lige nu (tirsdag middag, red.) står der stadig omkring 100 mennesker og venter, og vores butik er propfyldt med kunder," lyder det fra Jesper Boysen, som fortæller, at Power på åbningsdagen omsatte for 23,5 millioner kroner. Det er mere end det dobbelte af, hvad han havde forventet.

I løbet af weekenden lå flere hundrede kunder i kø foran varehuset for at komme først. Mandag morgen voksede køen, så den på et tidspunkt var mere end halvanden kilometer lang. Det fik en overgang trafikken på Roskildevej til at bryde sammen med en kø på op til to kilometer.

Massiv markedsføring
Med kø-tilbud på mere end 5.000 varer til priser langt under indkøbsprisen, har Power brugt rigtig mange penge på åbningen. Hvor mange vil Jesper Boysen dog gerne holde for sig selv.

Dertil kommer store udgifter til en massiv reklamekampagne på tv, plus husleje og lønninger til ansatte.

Derfor vil det vare en rum tid før den nye butik løber rundt rent økonomisk.

Når røgen efter åbningsfestlighederne har lagt sig, er det målet, at den nye butik skal nå en årlig omsætning på mellem 100 millioner og 200 millioner kroner, har Jesper Boysen tidligere fortalt til Computerworld.

I løbet af i år vil Power, der er ejet af Expert-koncernen, åbne yderligere fire lavprisvarehuse, og planen er, at man i løbet af nogle år skal op på i alt 25 butikker på landsplan.

Hvor mange penge, der er sat af til etableringen af den nye butikskæde på det danske marked er en velbevaret hemmelighed.

Læs også:

Kom med til åbning af Danmarks nye kæde af store it-supermarkeder

Nu begynder Experts slagsmål med Elgiganten: Nye kæmpevarehuse åbner i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Michael Meister fik et tilbud, han ikke kunne sige nej til: Her er hans plan som ny topchef for Cibicom
Interview:Michael Meister forlader snart IT Relation til fordel for rollen som topchef i danske Cibicom, hvor han skal være med til at sætte fart på væksten. Se hans plan for selskabet her.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.