Artikel top billede

15.000 kunder besøgte Power i Glostrup på åbningsdagen - overvældet direktør har aldrig prøvet noget lignende

Mere end 15.000 kunder gik gennem kasseapparaterne, da elektronikkæden Power i går mandag åbnede det første af en stribe lavprisvarehuse.

Priskrigen på markedet for forbrugerelektronik blev skærpet endnu et par takker, da den nye varehus-kæde Power mandag morgen med et brag slog dørene op for sin første butik i Glostrup ved København.

Åbningstilbud med besparelser på op til 90 procent skabte kilometerlang kø af kunder på parkeringspladsen foran det nye varehus.

Og i løbet af dagen gik mere end 15.000 kunder gennem kasseapparaterne, fortæller en begejstret direktør i Power, Jesper Boysen.

"Vi havde 15.000 kunder, der stod i kø i løbet af mandagen. Det er rekord for, hvad jeg nogensinde har oplevet. Lige nu (tirsdag middag, red.) står der stadig omkring 100 mennesker og venter, og vores butik er propfyldt med kunder," lyder det fra Jesper Boysen, som fortæller, at Power på åbningsdagen omsatte for 23,5 millioner kroner. Det er mere end det dobbelte af, hvad han havde forventet.

I løbet af weekenden lå flere hundrede kunder i kø foran varehuset for at komme først. Mandag morgen voksede køen, så den på et tidspunkt var mere end halvanden kilometer lang. Det fik en overgang trafikken på Roskildevej til at bryde sammen med en kø på op til to kilometer.

Massiv markedsføring
Med kø-tilbud på mere end 5.000 varer til priser langt under indkøbsprisen, har Power brugt rigtig mange penge på åbningen. Hvor mange vil Jesper Boysen dog gerne holde for sig selv.

Dertil kommer store udgifter til en massiv reklamekampagne på tv, plus husleje og lønninger til ansatte.

Derfor vil det vare en rum tid før den nye butik løber rundt rent økonomisk.

Når røgen efter åbningsfestlighederne har lagt sig, er det målet, at den nye butik skal nå en årlig omsætning på mellem 100 millioner og 200 millioner kroner, har Jesper Boysen tidligere fortalt til Computerworld.

I løbet af i år vil Power, der er ejet af Expert-koncernen, åbne yderligere fire lavprisvarehuse, og planen er, at man i løbet af nogle år skal op på i alt 25 butikker på landsplan.

Hvor mange penge, der er sat af til etableringen af den nye butikskæde på det danske marked er en velbevaret hemmelighed.

Læs også:

Kom med til åbning af Danmarks nye kæde af store it-supermarkeder

Nu begynder Experts slagsmål med Elgiganten: Nye kæmpevarehuse åbner i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere