Artikel top billede

15.000 kunder besøgte Power i Glostrup på åbningsdagen - overvældet direktør har aldrig prøvet noget lignende

Mere end 15.000 kunder gik gennem kasseapparaterne, da elektronikkæden Power i går mandag åbnede det første af en stribe lavprisvarehuse.

Priskrigen på markedet for forbrugerelektronik blev skærpet endnu et par takker, da den nye varehus-kæde Power mandag morgen med et brag slog dørene op for sin første butik i Glostrup ved København.

Åbningstilbud med besparelser på op til 90 procent skabte kilometerlang kø af kunder på parkeringspladsen foran det nye varehus.

Og i løbet af dagen gik mere end 15.000 kunder gennem kasseapparaterne, fortæller en begejstret direktør i Power, Jesper Boysen.

"Vi havde 15.000 kunder, der stod i kø i løbet af mandagen. Det er rekord for, hvad jeg nogensinde har oplevet. Lige nu (tirsdag middag, red.) står der stadig omkring 100 mennesker og venter, og vores butik er propfyldt med kunder," lyder det fra Jesper Boysen, som fortæller, at Power på åbningsdagen omsatte for 23,5 millioner kroner. Det er mere end det dobbelte af, hvad han havde forventet.

I løbet af weekenden lå flere hundrede kunder i kø foran varehuset for at komme først. Mandag morgen voksede køen, så den på et tidspunkt var mere end halvanden kilometer lang. Det fik en overgang trafikken på Roskildevej til at bryde sammen med en kø på op til to kilometer.

Massiv markedsføring
Med kø-tilbud på mere end 5.000 varer til priser langt under indkøbsprisen, har Power brugt rigtig mange penge på åbningen. Hvor mange vil Jesper Boysen dog gerne holde for sig selv.

Dertil kommer store udgifter til en massiv reklamekampagne på tv, plus husleje og lønninger til ansatte.

Derfor vil det vare en rum tid før den nye butik løber rundt rent økonomisk.

Når røgen efter åbningsfestlighederne har lagt sig, er det målet, at den nye butik skal nå en årlig omsætning på mellem 100 millioner og 200 millioner kroner, har Jesper Boysen tidligere fortalt til Computerworld.

I løbet af i år vil Power, der er ejet af Expert-koncernen, åbne yderligere fire lavprisvarehuse, og planen er, at man i løbet af nogle år skal op på i alt 25 butikker på landsplan.

Hvor mange penge, der er sat af til etableringen af den nye butikskæde på det danske marked er en velbevaret hemmelighed.

Læs også:

Kom med til åbning af Danmarks nye kæde af store it-supermarkeder

Nu begynder Experts slagsmål med Elgiganten: Nye kæmpevarehuse åbner i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?