Selvom Apple har fyret en lang række af sine service-værksteder, fortsætter Apple-kæden Humac ifølge direktør Michael Bech som autoriseret Apple-værksted.

Humac får lov at beholde sine Apple-værksteder - men skal aflevere opgaver til ny Apple-partner

Humac beholder sin status som autoriseret Apple-værksted, men må til gengæld lukke det amerikanske it-firma Ingram Micro ind i varmen. Apples nye service strategi skaber flere job i vores værksteder, lyder det fra Humac-direktør.

Apple-kæden Humac skal nu samarbejde med med det amerikanske it-firma Ingram Micro om reparationer og service på Apple-produkter.

Det nye samarbejde er kommet i stand, efter at Apple har fyret en stribe autoriserede service- og reparationsværksteder.

Det kan du læse mere om her: Apple opsiger næsten alle sine danske service-værksteder - kun tre værksteder i Danmark fremover.

Sammen vil de to firmaer opbygge "et udvidet service setup gennem Humac-butikkerne", hvor en del af serviceopgaverne vil blive løst af Ingram Micro. Men ifølge Humacs direktør, Michael Bech, vil samarbejdet også give mere arbejde til Humacs serviceværksteder.

"Vi forventer, at volumen på vores reparationer kommer til at stige, når Apple indleder sin nye servicestrategi, og derfor har vi allerede ansat flere teknikere til vores fire serviceværkssteder," siger Michael Bech.

Han understreger samtidig, at Humac ikke er ramt af Apples nedskæringer i antallet af autoriserede servicepartnere, som Computerworld tidligere har fortalt om.

"Og Humac har stadig status som autoriseret Apple-værksted," lyder det fra Humac-direktøren.

"Vi fortsætter som serviceprovider for Apple, og fordi Apple har reduceret antallet af serviceprovidere, har vi allieret os med Ingram Micro, så vi har kapacitet til at servicere kunderne," siger han.

Med Ingram Micro i baghånden vil det betyde, at Humac gennem sine 20 butikker rundt om i landet nu også vil tilbyde udskiftning af smadrede glas og skærme på iPhones.

Computerworld har forgæves forsøgt at indhente en kommentar fra Apple og Ingram Micro.

Apple indenfor den seneste måned opsagt sine aftaler med 10-20 certificerede Apple-værksteder, som indtil nu har udført reparationer og service til både private og offentlige kunder og detailhandelskæder.

De opsagte kontrakter udløber til marts næste år.

Læs også:

Apple opsiger næsten alle sine danske service-værksteder - kun tre værksteder i Danmark fremover

Røde tal hos Humac: Så svært er det at tjene penge på Apples produkter

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.