Artikel top billede

Selvom Apple har fyret en lang række af sine service-værksteder, fortsætter Apple-kæden Humac ifølge direktør Michael Bech som autoriseret Apple-værksted.

Humac får lov at beholde sine Apple-værksteder - men skal aflevere opgaver til ny Apple-partner

Humac beholder sin status som autoriseret Apple-værksted, men må til gengæld lukke det amerikanske it-firma Ingram Micro ind i varmen. Apples nye service strategi skaber flere job i vores værksteder, lyder det fra Humac-direktør.

Apple-kæden Humac skal nu samarbejde med med det amerikanske it-firma Ingram Micro om reparationer og service på Apple-produkter.

Det nye samarbejde er kommet i stand, efter at Apple har fyret en stribe autoriserede service- og reparationsværksteder.

Det kan du læse mere om her: Apple opsiger næsten alle sine danske service-værksteder - kun tre værksteder i Danmark fremover.

Sammen vil de to firmaer opbygge "et udvidet service setup gennem Humac-butikkerne", hvor en del af serviceopgaverne vil blive løst af Ingram Micro. Men ifølge Humacs direktør, Michael Bech, vil samarbejdet også give mere arbejde til Humacs serviceværksteder.

"Vi forventer, at volumen på vores reparationer kommer til at stige, når Apple indleder sin nye servicestrategi, og derfor har vi allerede ansat flere teknikere til vores fire serviceværkssteder," siger Michael Bech.

Han understreger samtidig, at Humac ikke er ramt af Apples nedskæringer i antallet af autoriserede servicepartnere, som Computerworld tidligere har fortalt om.

"Og Humac har stadig status som autoriseret Apple-værksted," lyder det fra Humac-direktøren.

"Vi fortsætter som serviceprovider for Apple, og fordi Apple har reduceret antallet af serviceprovidere, har vi allieret os med Ingram Micro, så vi har kapacitet til at servicere kunderne," siger han.

Med Ingram Micro i baghånden vil det betyde, at Humac gennem sine 20 butikker rundt om i landet nu også vil tilbyde udskiftning af smadrede glas og skærme på iPhones.

Computerworld har forgæves forsøgt at indhente en kommentar fra Apple og Ingram Micro.

Apple indenfor den seneste måned opsagt sine aftaler med 10-20 certificerede Apple-værksteder, som indtil nu har udført reparationer og service til både private og offentlige kunder og detailhandelskæder.

De opsagte kontrakter udløber til marts næste år.

Læs også:

Apple opsiger næsten alle sine danske service-værksteder - kun tre værksteder i Danmark fremover

Røde tal hos Humac: Så svært er det at tjene penge på Apples produkter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere