Fortalt til: Nicolai Devantier

Mennesker i IT

Udgivet 15. februar 2016 kl. 06.28
Før jeg blev it-professionel, var jeg meget aktiv på et websted, der hedder hack.se.

Navnet antyder nok, hvad meget af vores snak gik på, men der var diskussioner om alt mellem himmel og jord indenfor internet og teknologi.

Hack.se kunne samle mange forskellige mennesker, og det var en broget skare, hvor det ikke var usædvanligt, at folk kom i klammeri med politiet, fordi de brugte falske kreditkort, når vi mødtes i byen.

En gang mødtes en flok hjemme hos mig, fordi vi skulle afsted til et hacker-arrangement i Holland.

Jeg skulle lige afslutte noget på mit kontor, og da jeg kom hjem, stod alle de andre bøjet over min computer.

De havde fundet en ny sårbarhed og hacket hel en stribe computere fra min hjemme-IP-adresse. Jeg flåede stikket ud af væggen.

Jeg har mødt mange sjove og anderledes personer gennem hack.se. De tre stiftere af The Pirate Bay var eksempelvis med til min 20-års fødselsdag.

Men grænsen mellem at havne som it-professionel eller kriminel var hårfin for mange, - nok også mig selv.
David Jacoby, sikkerhedsforsker i Kaspersky.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.