Artikel top billede

Tre gode tricks fra Eksperten.dk om Windows 10, trådløst tastatur og gamer-pc'er

Har du problemer med Windows 10? Eller ved du ikke, hvilken gamer-computer, du skal vælge? Eksperten.dk er fuld af gode svar på tusindvis af af it-relaterede spørgsmål.

Hvad gør du, hvis du har problemer med installationen af Windows 10 eller ikke ved, hvilken ny gamer-computer, du  skal samle?

Hvordan finder du ud af, om dit bluetooth-tastatur kan sættes op sammen med flere enheder? 

Efter du har kigget på Computerworld, kan du tage et kig på Eksperten.dk, Computerworlds bruger-sektion, hvor nogle af Danmarks dygtigste it-folk hjælper hinanden til at finde svar.  

Herunder har vi tre gode spørgsmål, som er blevet besvaret på Eksperten.dk.

Trådløst tastatur der virker på flere enheder

Brugeren Lurup spurgte 3. juni, om hans trådløse keyboard fra Logitech, K400r, kan tilsluttes andre enheder via ekstra dongles.

Det er dog ikke umiddelbart muligt, forklarer Computerworlds egen chefredaktør, Lars Jacobsen, der også er en aktiv bruger på Eksperten.  

Havde det været et bluetooth-tastatur, havde det været lettere. Logitech har selv flere produkter, heriblandt K380, der kan tilknyttes til op til tre enheder, hvor der relativt let skiftes mellem enhederne ved hjælp af et par knapper. 

K380 kræver bluetooth i alle enheder, hvad end det er indbygget eller i små dongles. 

Windows 10 opgradering hænger

Windows 10 har givet rigtig mange brugere store problemer - også hos brugeren por1. 

Brugeren oplever, at opgraderingen fra Windows 8.1 til Windows 10 ikke lykkes og står tilbage med fejlmeddelelsen 7700112 (0xc77000112), som brugeren ikke kan finde noget om på nettet.  

En løsning kunne være at lave et installationsmedie på CD eller via USB i stedet for Microsofts opdateringscyklus, forklarer brugeren Ole_madsen.

Det gør du for eksempel via Windows Media Creation Tool, og du kan læse mere om, hvordan du laver en ISO-installer her: Gider du ikke vente i Windows 10-køen? Så hent denne ISO-fil i stedet

Vælg den rigtige gamer-computer: 
På Eksperten.dk kan du også få hjælp til at vælge det rigtige hardware. Brugeren eurositi overvejer at købe en stationær computer til gaming og videoredigering, men har tvivl omkring specifikationerne. 

Et konstruktivt forslag fra Lars Jacobsen er at huske at overveje skærmens opløsning nøje.

1.920 x 1.080 er standard idag, men 2.560 x 1.440-opløsningen er begyndt at blive udbredt, og de fleste grafikkort kan sagtens understøtte opløsningen - også i spil.

Du kan læse hele svaret eller give dit besyv med her.

Læs også: Her kan du få gratis hjælp til dine it-problemer - Computerworld relancerer Eksperten.dk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere