Artikel top billede

Tre gode tricks fra Eksperten.dk om Windows 10, trådløst tastatur og gamer-pc'er

Har du problemer med Windows 10? Eller ved du ikke, hvilken gamer-computer, du skal vælge? Eksperten.dk er fuld af gode svar på tusindvis af af it-relaterede spørgsmål.

Hvad gør du, hvis du har problemer med installationen af Windows 10 eller ikke ved, hvilken ny gamer-computer, du  skal samle?

Hvordan finder du ud af, om dit bluetooth-tastatur kan sættes op sammen med flere enheder? 

Efter du har kigget på Computerworld, kan du tage et kig på Eksperten.dk, Computerworlds bruger-sektion, hvor nogle af Danmarks dygtigste it-folk hjælper hinanden til at finde svar.  

Herunder har vi tre gode spørgsmål, som er blevet besvaret på Eksperten.dk.

Trådløst tastatur der virker på flere enheder

Brugeren Lurup spurgte 3. juni, om hans trådløse keyboard fra Logitech, K400r, kan tilsluttes andre enheder via ekstra dongles.

Det er dog ikke umiddelbart muligt, forklarer Computerworlds egen chefredaktør, Lars Jacobsen, der også er en aktiv bruger på Eksperten.  

Havde det været et bluetooth-tastatur, havde det været lettere. Logitech har selv flere produkter, heriblandt K380, der kan tilknyttes til op til tre enheder, hvor der relativt let skiftes mellem enhederne ved hjælp af et par knapper. 

K380 kræver bluetooth i alle enheder, hvad end det er indbygget eller i små dongles. 

Windows 10 opgradering hænger

Windows 10 har givet rigtig mange brugere store problemer - også hos brugeren por1. 

Brugeren oplever, at opgraderingen fra Windows 8.1 til Windows 10 ikke lykkes og står tilbage med fejlmeddelelsen 7700112 (0xc77000112), som brugeren ikke kan finde noget om på nettet.  

En løsning kunne være at lave et installationsmedie på CD eller via USB i stedet for Microsofts opdateringscyklus, forklarer brugeren Ole_madsen.

Det gør du for eksempel via Windows Media Creation Tool, og du kan læse mere om, hvordan du laver en ISO-installer her: Gider du ikke vente i Windows 10-køen? Så hent denne ISO-fil i stedet

Vælg den rigtige gamer-computer: 
På Eksperten.dk kan du også få hjælp til at vælge det rigtige hardware. Brugeren eurositi overvejer at købe en stationær computer til gaming og videoredigering, men har tvivl omkring specifikationerne. 

Et konstruktivt forslag fra Lars Jacobsen er at huske at overveje skærmens opløsning nøje.

1.920 x 1.080 er standard idag, men 2.560 x 1.440-opløsningen er begyndt at blive udbredt, og de fleste grafikkort kan sagtens understøtte opløsningen - også i spil.

Du kan læse hele svaret eller give dit besyv med her.

Læs også: Her kan du få gratis hjælp til dine it-problemer - Computerworld relancerer Eksperten.dk




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere