Artikel top billede

De er Danmarks bedste: Her er listen med de bedste ERP-leverandører i landet

Top 100/2016: ERP-markedet er under voldsom forandring. Der stilles større og større krav til løsningerne - og dermed også til ERP-leverandørerne. Se listen med de bedste ERP-leverandører her.

Selvom ERP er en gammel traver i virksomhedernes it-miljøer, er det på mange måder også et af de områder, der er under størst forandring i disse år.

For mens mange af kernefunktionerne i ERP-løsningerne er de samme, som de hele tiden har været, så er it-megatrends som cloud computing, big data, analytics og mobility med til at ændre spillereglerne på markedet.

Og kundernes krav til ERP-løsningerne.

Et konkret eksempel på de nye krav er, at ERP-løsningerne i dag skal integreres med mange flere omkringliggende systemer og datakilder end tidligere, og at løsningerne i det hele taget skal være langt mere tilgængelige - både i forhold til brugervenligheden og i forhold til, hvor og hvordan man kan få adgang til ERP-data.

En stribe danske ERP-leverandører er med i kapløbet om at kunne levere de bedste ERP-løsninger.

I dette års Top 100-undersøgelse er det fynske Daxiomatic, der vinder titlen som Danmarks bedste ERP-leverandør.

Læs portrættet af Daxiomatic her:

Fynsk firma er Danmarks bedste ERP-leverandør: Derfor har vi droppet bonusordninger til direktører og sælgere

Men der er mange dygtige danske ERP-leverandører på markedet, og kampen om de øverste placeringer i denne Top 100-kategori er intens.

Her er listen med de bedste ERP-leverandører i dette års Top 100:

I Computerworlds nye Top 100-undersøgelse har vi nærstuderet de seneste to årsregnskaber fra 482 danske it- og televirksomheder.

For at være med i feltet skal virksomheden enten have personaleomkostninger på 10 millioner eller mere eller en opgivet omsætning på 20 millioner eller mere.

Læs mere:

Alt om Computerworlds Top 100 2016

Kæmpe-analyse af 482 danske it-virksomheders resultater: Sådan klarer de danske selskaber sig

Top 100: Nu finder Computerworld Danmarks dygtigste it-firma

Top 100: Sådan kårer Computerworld Danmarks dygtigste it-virksomheder

Sådan er Top 100-virksomhederne placeret i kategorier

Top 100/2016: Se listen med de dygtigste it-forhandlere i Danmark




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere