Kom bankerne for langt foran kunderne efter MobilePay-successen? Hør Computerworlds nye podcast The Digital Edge

Podcast: The Digital Edge: Kom bankerne for langt foran kunderne med digitale løsninger? Og hvorfor kan gode tider være gift for digitaliseringen? Få svarene fra Spar Nords direktør for innovation, Ole Madsen, i en ny interviewserie om virksomheder midt i digitaliseringen.

Hos Spar Nord, der er en af Danmarks største banker, står direktør for kommunikation og innovation, Ole Madsen, midt i bankens ambitiøse digitalisering.

Det er et projekt, som Ole Madsen før har kaldt ”et af de mest ambitiøse i verden” - og et projekt, som har ændret den måde, hvorpå banken adopterer ny teknologi. Og den måde, som banken interagerer med kunderne på.

Det er en kæmpe udfordring. For få industrier står over for samme udfordringer som den finansielle sektor. I hvert fald indtil videre.

Lyt med til Computerworlds nye podcast ”The Digital Edge” hvor vi sammen med Ole Madsen udforsker, hvordan Spar Nord arbejder med den digitale udfordring.

I podcasten kan du blandt andet høre om:
  • Hvordan den finansielle sektor kom ”foran” kunderne, da de overvurderede efterspørgslen efter digitale løsninger hos både private og erhvervskunder
  • Hvordan mange bankers kerne-it er så gammel, at den står i vejen for etableringen af mere kundevendte løsninger. Og hvor dyrt og tidskrævende det er at løse det problem.
  • Hvorfor Ole Madsen vurderer, at det er en farlig tid for digitaliseringen når den traditionelle forretning klarer sig godt.
Værter på episoden er chefredaktør Lars Jacobsen og Jesper Schleimann, digital transformation officer, EMEA North hos SAP.

Du kan lytte til hele episoden nedenfor. Bemærk at podcasten er på engelsk.
Husk du kan abonnere på The Digital Edge på iTunes (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback eller din ide.Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
Region Nordjylland vælger Systematic som leverandør af stort EPJ-system: Danmarks EPJ-landskab nu reelt delt i to
Region Nordjylland vælger Systematic som leverandør af regionens kommende EPJ-løsning. Med beslutningen er Danmark nu reelt delt op i to på EPJ-området. “Det giver god mening,” siger regionsrådsformand. Se her, hvor mange brugere Systematic-systemet Columna nu står til at få i Danmark.
Computerworld
Google tvinger stort skifte igennem: Alle Android-telefoner skal kunne bruge sms’ens afløser
Google vil ikke vente på teleoperatørerne længere. Nu slipper selskabets RCS-teknologien løs på Android-platformen.
Job & Karriere
På jagt efter et nyt ingeniør-job? Her er otte attraktive stillinger, der er ledige netop nu
Find dit nye ingeniørjob her. Lige nu er der ledige stillinger hos blandt andet E-boks, Milestone Systems og Georg Jensen.
White paper
Sådan tager du kontrollen over dine Office 365 data
Moderne SaaS applikationer såsom Microsoft Office 365 giver flere fordele fremfor den traditionelle softwaremodel, som mange forretningskunder benytter sig af. Den øgede fleksibilitet i den cloud-baserede licensering og tilgængeligheden af shared cloud storage, skaber en ny række udfordringer når det kommer til data management. I dette white paper kigger vi på, hvad du skal gøre for at beskytte og kontrollere dine Office 365 data.