Artikel top billede

(Foto: Netcompany/PR)

Netcompany trodser brexit: Ser flere muligheder på det britiske marked

Uanset hvordan Storbritanniens exit af EU ender, så står Netcompany klar til at erobre det britiske marked, oplyser selskabet.

Mens flere virksomheder har annonceret, at man vil trække sine aktiviteter ud af Storbritannien efter briterne har stemt sig ud af EU, så gør Netcompany klar til det modsatte.

Uanset hvordan det såkaldte brexit ender, så er Netcompany nemlig klar til at træde ind på markedet.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

“Ingen ved, hvor brexit ender henne. Det kan ende med, at mange systemer kræver opdateringer, og fordi Netcompany allerede arbejder med mange af de services, ser vi det som en mulighed. Det ventes, at et betydeligt antal af britiske it-systemer skal implementeres og opdateres for at supportere brexit,” siger Kevin Barrett, der er UK Partner i Netcompany til mediet.

Digitaliseringsniveauet i Storbritannien er lavere end herhjemme og i de øvrige skandinaviske lande, og derfor er der stort potentiale for Netcompany, skriver Finans.

Det danske it-selskab er allerede til stedet på det britiske marked både i det offentlige og private, men regner altså med at kapre endnu mere af markedet i fremtiden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere