Artikel top billede

I 2002 besluttede Rockwools globale CIO, Jan Amtoft, at han ville være en rigtig god chef. Her er hvad han lærte på vejen.

I 2002 besluttede Rockwools globale CIO, Jan Amtoft, at han ville være en rigtig god chef. Ikke bare god. Men rigtigt god. Her er hans historie om hvad han lærte på vejen.

I 2002 besluttede Rockwools globale CIO, Jan Amtoft, at han ville være en rigtig god chef.

Ikke bare god. Men rigtigt god.

Det var – og er stadig – en stor ambition. Især inden for it-erhvervet hvor bit, bytes, spændende hardware og visionære kompromisløse leder normalt stjæler alle overskrifterne.

Men på den anden side så er der ingen af de ting vi normalt tager for giver som kan skabes uden de rigtige medarbejdere. De samme medarbejdere som mange firmaer bruger millioner af kroner på at rekruttere, oplære og fastholde. Og måske udstyre med en rigtigt god chef.

Så lyt med når vi sammen med Jan Amtofte i denne episode af The Digital Edge diskuterer hvad det vil sige at være en rigtigt god chef – og hvad det betyder for digitaliseringen af Rockwool.

I denne episode kan du blandt andet høre Jan Amtoft fortælle om:

  • Hvorfor det tager seks til otte år med hårdt arbejde at blive god til ledelse.
  • Hvorfor det er afgørende at dit image som leder er i fuldstændigt overensstemmelse med dine værdier og virksomhedens.
  • At manglende selvindsigt og kendskab til dit eget drive sandsynligvis vil stå i vejen for dit lederskab
Værter for podcasten er Jesper Schleimann, Digital Transformation Officer, EMEA North at SAP, og Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld. Podcasten er på engelsk.

Husk du kan abonnere på The Digital Edge på iTunes (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback eller din ide.Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.