Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

(Foto: Computerworld.dk)

Microsoft afslører nyt Edge-logo: Vinker endegyldigt farvel til Internet Explorer

Edge-browseren får nyt logo, der ikke længere leder tankerne hen på Internet Explorer.

Der er nyheder på design-fronten hos Microsoft, hvor selskabet er klar med et nyt logo til sin Edge-browser.

Det gamle logo, der i høj grad var inspireret af Internet Explorers logo er skiftet ud og står dermed ikke længere på skuldrene af den gamle browser.

Det skriver The Verge.

Edge-browseren er Microsofts nyeste internet-browser, der er baseret på Chromium og arvetageren efter den aldrende explorer-browser.

Det nye logo er ifølge The Verge et klart opgør med den gamle browser fordi Microsoft har droppet det klassiske e til at symbolisere browserne på verdens Microsoft maskiner.

I stedet er det nye logo en bølge, der ifølge det amerikanske medie skal ses som et billede på, at brugerne surfer på nettet, når de bruger browseren.

Microsoft har længe vist i større og mindre grad at man er ved at skille sig af med Internet Explorer.

Tidligere på året advarerede selskabets globale cybersikkerhedschef, Chris Jackson, helt imod at bruge browseren som sin eneste internetadgang.

“Vi understøtter ingen nye web-standarder, og selvom mange sider måske virker som de skal, udvikles og testes der ikke længere på Internet Explorer,” lød forklaringen på den overraskende udmelding.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere