Ugen i tech: Microsofts næste Surface-enhed får sig en overraskelse om bord / Logitech slipper et kuld af ’magiske’ iPad-keyboards løs/ Ny streaming-spiller kommer til Danmark: Lokker med tre måneders gratis musik

Microsofts næste Surface Book får sig en overraskelse om bord
Den næste topmodel i Microsofts Surface-familie af bærbare enheder vil ifølge nyhedsmediet Forbes gemme på en overraskelse.

Afløseren til Surface Book 2, givetvis kaldet Surface Book 3, vil byde på en hidtil uset processor fra Intel, baseret på den såkaldte ’Tiger Lake’ arkitektur.

Det fremgår af lækkede benchmark-resultater fra testprogrammet 3Dmark’s database, hvor en formodet Surface Book 3 døbt ’OEMTI OEMTI Product’ dukker op med en såkaldt ’Tiger Lake-U’ processor ombord. Særligt for enheden er en 256gb ssd, som kun optræder i Microsoft Surface produkter.

Holder de forlydender, vil det betyde, at den nye Surface Book vil springe to processor-generationer og springe fra 8. til 11. generations Core processor ombord.

Processoren her er af quad-core typen men vil være først med den nye generation af Intels Xe integrereret grafik, hvilket ifølge mediet Notebookcheck skulle resultere i 10 til 20 procent højere grafisk ydelse en AMD’s ellers lovende Ryzen 7 4800U serie.

Hvornår de nye Surface-produkter kan forventes, vides ikke. Den nuværende Corona-krise giver dog anledning til at tro, at en eventuel forårslancering kan blive udskudt til senere på året.

Logitech slipper et kuld af ’magiske’ iPad-keyboards løs
Er du interesseret i Apples nye ’Magic Keyboard’ med indbygget trackpad, USB-C port og svæve-hængsel til din iPad, men har du ikke en af de nyere iPad Pro modeller, er tilbehørsspecialisten Logitech ude med interessante alternativer.

I en serie kaldet ’Combo Touch’ byder selskabet på kombineret cover, stander og pegefelt med et tastatur, hvor tasterne er baggrundsbelyst og giver over en millimeter i taste-dybde.

Dertil kommer en holder til Apples 1. generations ’Pencil’.

Combo Touch fungerer sammen med iPad 10.2, iPad Air og iPad Pro 10.5.

Prismæssigt lander de nye covers væsentligt under de 2.599 kroner, som Apples ’Magic Keyboard’ koster. Debutprisen lyder på 150 euro, når de nye covers debuterer i maj 2020.

Læs også: Apple klar med nye iPads: Skærme svæver over tasterne og de kan styres med en mus

Ny streaming-spiller kommer til Danmark: Lokker med tre måneders gratis musik
Danmark bliver et blandt de 16 europæiske lande, der fra denne uge kan få adgang til den kinesiske mobilgigant Huaweis svar på Spotify og Apple Music: streaming-tjenesten Huawei Music.

”Endelig lancerer vi Huawei Music, der giver danske Huawei-brugere adgang til millioner af sange og en utrolig brugervenlig musikoplevelse,” siger Yin Lin, direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark.

Her gives adgang til over 50 millioner spiltitler fra app’en der kan hentes igennem Huaweis App Gallery butik.

For at lokke nye kunder til platformen tilbyder den kinesiske mobilkæmpe et introtilbud på tre måneders gratis streaming. Efter introforløbet koster Huawei Music 99 kroner per måned.

Se også: Huawei P40 Pro+ vil være mobilernes konge – men den har én stor svaghed


mest debatterede artikler

Premium
"Jeg er nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud"
Af alle vores ansatte, så er jeg nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud, selv om jeg ikke altid har været det.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC – styrken af en hybrid cloud strategi
Cloud computing er blevet en integreret del af forretningsstrategi og it-arkitektur for mange virksomheder i løbet af det sidste årti. Brugen af cloud er blevet udbredt, fordi virksomheder vil indføre nye forretningsmodeller, udtrække værdifuld indsigt fra enorme datamængder, håndtere krævende arbejdsbelastninger, levere nye produkter hurtigere og opnå konkurrencemæssige fordele. Men cloudadoption har også introduceret nye udfordringer. Denne undersøgelse af virksomhedens it-kunder fremhæver de største udfordringer med offentlig cloud.