Advarsel: Hackere angriber e-butikker via flere år gammel sårbarhed i udbredt Adobe-plugin

Hackere er i fuld gang med at angribe e-butikker via en flere år gammel sårbarhed i en Magento-plugin.

Hackere er godt i gang med at udnytte en ældre sårbarhed i en Magento-plugin, lyder det i en advarsel fra det amerikanske forbundspoliti, FBI.

Hackerne forsøger via sårbarheden at implementere et script, der blandt andet kan kopiere brugernes betalingsdata og data om deres betalingskort i en metode, der kaldes for web-skimming eller e-skimming.

Sårbarheden hedder CVE-2017-7391 og den findes i det plugin, der hedder Magento Mass Import (‘Magmi’), som anvendes i mange online-butikker i Adobes e-commerce-platform Magento.

Adobe patchede fornylug hele 35 sårbarheder i en kritisk sikkerhedsopdatering, hvoraf en del var blevet opdaget i Magento.

Her var flere versioner ramt, herunder Magento Commerce og Open Source op til version 2.3.4, Magento Enterprise Edition op til version 1.14.4.4 samt Magento Community Edition op til version 1.9.4.4.

Det kan du læse mere om her: Du bør opdatere nu: Adobe patcher kritiske sårbarheder i udbredte programmer.

Ifølge FBI’s sikkerhedsfolk har hackerne mulighed for at udnytte sårbarheden til at plante fjendtlig kode direkte i en online-butiks HTML-kode.

Det udnytter de til at installere såkaldte web-shells, som de anvender til at få adgang senere, hvorved de kan arbejde på at pille ved PHP og JavaScript-filer på sitene.

Du kan læse hele FBI’s beskrivelse af metoden i dette såkaldte FBI Flash.

Læs også:

Ny stor undersøgelse: Hver tredje e-butik vil skifte platform i 2020

Stor opgørelse over de mest populære CMS’er: Wordpress fejer alle konkurrenter af banen

Alvorligt sikkerhedshul: Webbutikker kan være i fare

Premium
Pandora-CIO har gennemført massiv cloud-migrering i foråret: "Vi har simpelthen foretaget en åben hjerteoperation under coronakrisen"
Interview: Ved årets udgang er 70 procent af Pandoras it-landskab flyttet i skyen. Dermed når CIO Peter Cabello Holmberg i mål med planerne fra sommeren 2020 trods coronakrisen. "Vi har gennemført en række massive migreringer her under coronakrisen," siger han.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.