Artikel top billede

Podcast: Rengøringsgiganten ISS' CIO Olivier Gaspar er i gang med en global it-transformation

Podcast - The Digital Edge: Det kræver særlige evner og et særligt overblik at sætte it-retningen for 500.000 ansatte på tværs af grænser og kulturer - og det ville være næsten umuligt uden et effektivt it-setup med udbredt brug af automatisering. Mød CIO Olivier Gaspar, der står i spidsen for ISS' globale it-transformation.

Med næsten 500.000 ansatte fordelt på 70 lande er den danske rengøringsgigant ISS en af verdens helt store firmaer.

ISS er samtidig også en ægte global virksomhed, da blot 15 procent eller cirka 7.500 af de ansatte er baseret i Danmark.

Det kræver særlige evner og et særligt overblik at sætte retningen for så mange mennesker på tværs af grænser og kulturer - og det ville være næsten umuligt uden et effektivt it-setup med udbredt brug af automatisering.

Hvordan ISS har løst den udfordring kan du i denne episode af The Digital Edge høre direkte fra Senior VP, CIO, og Head of Global Support Service, Olivier Gaspar, som er gæst i det virtuelle studie.

Olivier vil blandt andet fortælle om den globale it-transformation, som ISS er i gang med - og hvordan ISS balancerer globale processer med lokalt ansvar. Og selvfølgelig komme ind på, hvad coronakrisen har gjort af indtryk.

Bemærk at denne episode af podcasten er på engelsk.

Husk du kan abonnere på The Digital Edge på iTunes (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback.