Podcast: Rengøringsgiganten ISS' CIO Olivier Gaspar er i gang med en global it-transformation

Podcast - The Digital Edge: Det kræver særlige evner og et særligt overblik at sætte it-retningen for 500.000 ansatte på tværs af grænser og kulturer - og det ville være næsten umuligt uden et effektivt it-setup med udbredt brug af automatisering. Mød CIO Olivier Gaspar, der står i spidsen for ISS' globale it-transformation.

Med næsten 500.000 ansatte fordelt på 70 lande er den danske rengøringsgigant ISS en af verdens helt store firmaer.

ISS er samtidig også en ægte global virksomhed, da blot 15 procent eller cirka 7.500 af de ansatte er baseret i Danmark.

Det kræver særlige evner og et særligt overblik at sætte retningen for så mange mennesker på tværs af grænser og kulturer - og det ville være næsten umuligt uden et effektivt it-setup med udbredt brug af automatisering.

Hvordan ISS har løst den udfordring kan du i denne episode af The Digital Edge høre direkte fra Senior VP, CIO, og Head of Global Support Service, Olivier Gaspar, som er gæst i det virtuelle studie.

Olivier vil blandt andet fortælle om den globale it-transformation, som ISS er i gang med - og hvordan ISS balancerer globale processer med lokalt ansvar. Og selvfølgelig komme ind på, hvad coronakrisen har gjort af indtryk.

Bemærk at denne episode af podcasten er på engelsk. Husk du kan abonnere på The Digital Edge på iTunes (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback.mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
God it-sikkerhed kræver hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab
Konsekvenserne kan være uoverskuelige, når en it-kriminel får adgang til virksomhedens systemer. Typisk kan tabet af tid, tabet af indtægter og tabet af omdømme gøres op i millioner. I dette whitepaper kan du derfor læse om fordelen ved kontinuerligt at arbejde med it-sikkerhed og sårbarheder – og hvordan du kan sikre hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab. Også uden at skulle bruge dagevis på at researche trusler og de relevante opdateringer.