Huaweis kinesiske rivaler lugter blod midt i Huaweis krise
Flere af Huaweis kinesiske konkurrenter lugter for alvor blod på smartphone-markedet, mens Huawei er røget i unåde på ikke mindst det store amerikanske marked.
En række af de kinesiske smartphone-producenter lugter blod og opjusterer både forventninger og investeringer.
Det sker som en direkte konsekvens af, at Kinas største smartphone-producent, Huawei, er røget i unåde i ikke mindst USA og for tiden kæmper for sin fremtid.
Ifølge Reuters har det fået kinesiske smartphone-selskaber som Xiaomi, Oppo og Vivo til at lancere agressive ekspansions-planer for at vinde markedsandele fra Huawei.
Huawei solgte i sidste uge hele den mægtige Honor-forretning på grund af de amerikanske sanktioner mod selskabet.
Til Reuters siger Derek Wang, der er direktør mobilfirmaet Realme, at Huawei-rivalerne opjusterer deres forventninger til næste år.
“De vurderer, at sanktionerne mod Huawei mere eller mindre vil skade Huawei i det internationale marked, og de går efter en del af Huaweis markeds-andel,” siger han.
Huawei er dog fortsat en af verdens største mobilproducenter. Faktisk overhalede selskabet i foråret kortvarigt positionen som verdens største smartphones-producent fra sydkoreanske Samsung.
Senere er antallet af solgte enheder per kvartal dykket med 23 procent for Huawei, der er tredje kvartal solgte 51,7 millioner smartphones.
Huawei er dog fortsat klart størst på det store kinesiske marked, hvor selskabet sidder på 34,2 procent af markedet.
Siger farvel til Proshop - her er topchef Ivan Jæger Christiansens nye job: "Det kan godt være, det er verdens mest åndssvage beslutning, men det føles virkelig godt"
Interview: Efter fire år som topchef i det fremadstormende Proshop har Ivan Jæger Christiansen meldt sin afgang. Nu tager han hul på drømmen som medejer i et nyt selskab. Se hans nye job.
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau.
I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.