Artikel top billede

Caroline Søeborg Ahlefeldt (midt) har været med til at starte virksomheder op inden for design, forlag, IT og mode - men det er især rollen som bestyrelsesmedlem og formand, som The Digital Edge i dag sætter fokus på. (Foto: Lars Jacobsen)

Caroline Søeborg Ahlefeldt: Sådan får du som it-professionel din bestyrelse i tale

Hvordan gør du som it-professionel din bestyrelse glad? Det er omdrejningspunktet for denne episode af The Digital Edge, hvor Caroline Søeborg Ahlefeldt er med som ekspert.

CIO'en, CFO'en og selv CEO'en kan drømme stort og træffe lige så store beslutninger. Men i sidste ende bliver rammerne sat – og direktøren hyret eller fyret – af bestyrelsen.

Derfor sætter vi i denne episode af The Digital Edge fokus på bestyrelsen - den der mytiske og fjerne samling af lidt anonyme mennesker, som i sidste ende vender tommelen op eller ned. Og som i stigende grad er inde over teknologidelen i takt med, at it bliver en større og større del af forrentningen.

Men hvor meget fylder det digitale i bestyrelser? Og hvordan gør du egentligt din bestyrelse glad?

Det er omdrejningspunktet for The Digital Edge i dag, hvor vi er så heldige at have Caroline Søeborg Ahlefeldt med som ekspert.

Caroline Søeborg Ahlefeldt har været med til at starte virksomheder op inden for design, forlag, it og mode - men det er især rollen som bestyrelsesmedlem og formand, som The Digital Edge i dag sætter fokus på.

For Caroline er i dag formand for Donkey Republic og konsulenthuset 2BM A/S, samt medlem af bestyrelserne for Aarhus Universitet, Hartmanns A/S og Copenhagen Contemporary - og giver i denne episode sin ærlige vurdering af om det digitale spiller nogen større rolle i de danske bestyrelser.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP.

Husk du kan abonnere på The Digital Edge på iTunes (link) eller RSS (link)

Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback.