Artikel top billede

Værter på episoden er Lars Jacobsen (th), chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann (tv), der er Chief Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP. I midten ses denne episodes gæst Kristian Vengsgaard. (Foto: Lars Jacobsen)

CIO Kristian Vengsgaard står i spidsen for 25.000 arbejdspladser i Forsvaret - og er altid under angreb

Hos det danske forsvar sidder CIO Kristian Vengsgaard med det øverste ansvar. I denne Computerworld-podcast kan du høre hvorfor han er en besværlig kunde, hvorfor sikkerhed hele tiden spiller ind og hvorfor hans plan om flere it-leverandører er en central byggeklods for fremtiden.

Hos det danske forsvar sidder Kristian Vengsgaard med det øverste ansvar for de it-systemer, der skal hjælpe de danske soldater og gøre livet lettere for de administrative medarbejdere.

I løbet af de seneste fire år som CIO i Forsvaret har samtidig Kristian Vengsgaard været med til at samle it-organisationen for de 25.000 ansatte i forsvaret.

Det er én af årsagerne til, at Kristian Vengsgaard var en af de fem nominerede til titlen som Årets CIO 2020.

I denne episode stiller vi derfor skarpt på Kristians spændende og anderledes CIO-job. Og du kan blandt andet høre om:

- Hvad der er særligt ved at drive it i forsvaret
- Hvorfor Kristian mener at de er en besværlig it-kunde
- Hvordan CIO-jobbet viste sig at være meget større end Kristian havde regnet med
- Hvordan Kristian har aktiveret flere leverandører end før til Forsvaret, og hvorfor det er vigtigt for det videre arbejde

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP.

Husk du kan abonnere på The Digital Edge på iTunes (link) eller RSS (link)

Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback.