Artikel top billede

BEC dropper 'Bankernes EDB Central' og skifter formelt navn til ‘BEC Financial Technologies"

Bankernes datacenter i Roskilde, BEC, dropper det danske islæt i sit navn og siger endegyldigt farvel og tak til ‘Bankernes EDB Central’ til fordel for det internationalt klingende “BEC Financial Technologies.’

Bankernes store datacenter i Roskilde, BEC, siger endegyldigt farvel og tak til sit danske navn, der har fulgt selskabet gennem tykt og tyndt gennem mange år.

Det er nemlig slut med navnet Bankernes EDB Central, som har været navnet i de seneste 51 år.

Selskabet har dog blandt både medarbejdere og kunder og andre i årevis blot heddet ‘BEC.’

Og disse tre bogstaver beholder det i det nye navn, som i sin helhed bliver det mere internationalt klingende BEC Financial Technologies.

“”Vi har valgt et navn, der fortæller klart, hvad vi laver, og som også er til at forstå for de mange medarbejdere i Danmark og Polen, der ikke taler dansk,” siger selskabets administrerende direktør, Jesper Nielsen.

Han tiltrådte for et halvt års tid siden og har siden for alvor taget fat i udviklingen og ombygningen af det store selskab.

Han omorganiserede fornylig således hele butikken med fokus på at udvikle mere og snakke og planlægge mindre.

Det kan du læse mere om her: Derfor rydder BEC-boss op og forandrer hele butikken: Sløvt udviklingstempo har ramt vores kunder

BEC omsætter for et par milliarder kroner om året og har en række af de danske pengeinstitutter som kunder.

BEC gennemgår i disse år en kraftig udvikling over mod det digitale, og det er denne udvikling, som selskabet vurderer, at det nye navn afspejler.

“Vi står i en rivende udvikling, hvor vi forenkler vores måder at arbejde på, åbner vores it-platform og integrerer vores egne it-løsninger med den nyeste teknologi fra globale partnere, såsom decentrale cloudløsninger fra SAS Institute, Microsoft og Salesforce. Så det er sådan set hverken ’edb’ eller særlig ’centralt’ længere,” siger Jesper Nielsen.

Læs også:

Ny BEC-direktør Jesper Nielsen reorganiserer hele butikken og udnævner ny direktion

BEC-boss Jesper Nielsen fjerner hver tredje mellemleder-stilling - men alle vil blive tilbudt nyt job efter kæmpe reorganiseringPremium
DXC Technology færdig som leverandør af Den Digitale Tinglysning: Netcompany indsættes som ny leverandør
Netcompany bliver ny leverandør af Den Digitale Tinglysning, som DXC Technology har stået for i de seneste mange år.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.