Artikel top billede

Intel trækker sig ud af Rusland: Indstiller sin virksomhed i landet

Chip-giganten Intel skærper sin egne sanktioner mod Rusland ovenpå landets angrebskrig mod Ukraine.

Intel er den næste store teknologi-gigant der nu indstiller aktiviterne i Rusland ovenpå landets angrebskrig mod Ukraine.

Efter at have suspenderet alle leverancer til Rusland og Hviderusland i sidste måned, trækker Intel nu stikket til alle forretningsaktiviteter i landet, oplyser det i en meddelelse.

”Intel fortsætter med at støtte omkring det globale fællesskabs fordømmelse af Ruslands krig mod Ukraine og appellerer til at der søges mod en hurtig fred. Vi indstiller alle forretningsmæssige aktiviteter I Rusland. Det kommer ovenpå vores tidligere beslutning om at lægge alle russiske og hviderussiske kundeordrer i bero,” lyder det i beskeden.

Intel understreger at det fortsat vil understøtte alle sine ansatte inklusive sine omkring 1.200 Intel-medarbejdere i Rusland, som falder indenfor det, selskabet kalder ’business continuity’ tiltag for at minimere skaden på sine globale forretninger, oplyser selskabet.

Andre teknologi-kæmper som AMD, Apple, Dell, HP og IBM har også indstillet helt eller delvist med at operere i Rusland siden konflikten debuterede i slutningen af februar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?