Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Pro-russiske hackere forsøgte at forpurre ukrainsk Eurovision-triumf

To pro-russiske hackergrupper forsøgte at angribe Eurovisions it-infrastruktur, da det internationale melodigrandprix løb af stablen i Torino sidste uge, men de italienske myndigheder havde held til at imødegå angrebene.

De italienske myndigheder lykkedes med at forhindre pro-russiske cyberangreb på det internationale melodigrandprix, Eurovision, der i den forgange uge blev afviklet i den italienske storby Torino.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Efter Ruslands invasion af Ukraine blev Rusland udelukket fra Eurovision, og lørdag aften blev sangkonkurrencen vundet af de ukrainske deltagere Kalush Orchestra.

Ifølge Reuters var der dog både under finalen og seminalen tidligere på ugen forsøg på at angribe Eurovisions it-infrastruktur

Pro-russiske grupper stod bag

Angrebene, der ifølge de italienske myndigheder kom fra hackergrupperne Killnet og Legion, blev dog afværget.

Myndighederne var angiveligt velforberedte på truslen, fordi hackergrupperne ifølge Reuters allerede havde varslet og diskuteret angrebene på åbne kanaler i besked-appen Telegram.

Killnet og Legion er kendt som en af flere hacker-grupper, der aktivt støtter Rusland i forbindelse med krigen i Ukraine.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere