Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Satser millioner på digital fedmebehandling: Enorm efterspørgsel efter digital sundhed

Tidligere Novo-folk står bag en stor satsning på digital fedmebehandling, som både omfatter fysiske klinikker og digitale værktøjer.

To tidligere Novo-ansatte står i spidsen for en millionsatsning på digital fedmebehandling og med internationale ambitioner om milliardomsætning.

Anders Dyhr Toft og Daniel Daugaard har stiftet det digitale sundhedsselskab Dawn Health, som sidst i 2021 rejste 160 millioner kroner fra investorer.

Nu satser de 25 millioner af midlerne på et etablere et nyt selskab kaldet Wema Health, som vil etablere hybride fedmeklinikker flere steder i verden, hvor behandlingen digitaliseres. Det skriver Børsen.

“Det er for at bygge oven på de positive takter, der er lige nu. Den efterspørgsel, der er på digital sundhed, er enorm,” siger Daniel Daugaard, stifter, medejer og adm. direktør i Dawn Health.

Wema Health har Mellemøsten, Storbritannien og USA i kikkerten for de nye klinikker. Et medlemskab skal koste 1.200 kroner om måneden, og håbet er 100.000 medlemmer og dermed en milliardomsætning inden for tre år.

Den digitale del af behandlingen omfatter en app, som sammen med den medicinske og lægefaglige behandling skal hjælpe medlemmerne med at tabe sig minimum 20 procent. Selskabet udvikler en doseringsalgoritme, som vil optimere medicinens virkning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere