Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Satser millioner på digital fedmebehandling: Enorm efterspørgsel efter digital sundhed

Tidligere Novo-folk står bag en stor satsning på digital fedmebehandling, som både omfatter fysiske klinikker og digitale værktøjer.

To tidligere Novo-ansatte står i spidsen for en millionsatsning på digital fedmebehandling og med internationale ambitioner om milliardomsætning.

Anders Dyhr Toft og Daniel Daugaard har stiftet det digitale sundhedsselskab Dawn Health, som sidst i 2021 rejste 160 millioner kroner fra investorer.

Nu satser de 25 millioner af midlerne på et etablere et nyt selskab kaldet Wema Health, som vil etablere hybride fedmeklinikker flere steder i verden, hvor behandlingen digitaliseres. Det skriver Børsen.

“Det er for at bygge oven på de positive takter, der er lige nu. Den efterspørgsel, der er på digital sundhed, er enorm,” siger Daniel Daugaard, stifter, medejer og adm. direktør i Dawn Health.

Wema Health har Mellemøsten, Storbritannien og USA i kikkerten for de nye klinikker. Et medlemskab skal koste 1.200 kroner om måneden, og håbet er 100.000 medlemmer og dermed en milliardomsætning inden for tre år.

Den digitale del af behandlingen omfatter en app, som sammen med den medicinske og lægefaglige behandling skal hjælpe medlemmerne med at tabe sig minimum 20 procent. Selskabet udvikler en doseringsalgoritme, som vil optimere medicinens virkning.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital