Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Computerworld)

Tesla og Zoom slår sig sammen: Udvikler videokonference-app til bilen

Zoom går nu sammen med Tesla om at skabe en videokonference-software til biler.

Tesla og Zoom har netop annonceret et nyt partnerskab, hvor de går sammen om at skabe videokonference-software til Teslas elbiler.

Det skriver mediet Electrek.

I løbet af de seneste år har Tesla investeret massivt i nye funktioner, der er brugbare i bilen, når de engang bliver selvkørende. Tesla har ligeledes udviklet på videospil til elbilerne samt et 'Tesla Theater', der integrerer stramingapps som Netflix og Hulu ind på midterskærmen i bilen.

Tesla arbejder indædt på at gøre bilerne selvkørende, og det projekt er blevet udskudt et par gange efterhånden.

Indtil da kan den slags features kun benyttes, når bilen holder stille.

Zoom oplyser nu, at der ikke vil gå lang tid før, at konference-appen lanceret i samarbejde med Tesla.

Da Tesla i sin tid lancerede Model 3, så var der integreret et kamera i bakspejlet, der pegede ind mod kabinen. Det var dog ikke udtalt, hvad kameraet skulle bruges til dengang. Siden blev det benyttet til blandt andet at sikre, at føreren var opmærksom, når funktionen 'driver assist' blev benyttet samt andre ting.

Kameraet er siden blevet indført i alle Tesla-modeller og skal fremover kunne tilgås af Zoom-appen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere