Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Alt om DATA tester dobbelte grafikkort

Er CrossfireX eller SLI den ultimative platform for dobbelte grafikkort? Vi har sendt en række kort igennem testmaskinen og giver svaret i Alt om DATA 13. Som altid er bladet desuden spækket med hardwaretest samt alt det nyeste fra teknologiens verden. Bladet er i handlen nu.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

To grafikkort lyder som lidt af en drøm, for dem der bare ikke kan få nok af power på computergrafikken. Men er to gpu’er i virkeligheden det dobbelte af én, når det kommer til ydelsen? Vi lader det komme an på en prøve og tester hvilket der gør sig bedst indenfor de to førende platforme - CrossFireX og SLI.

Internettets historie

Er det virkelig 20 år siden? Ja, det er faktisk så lang tid siden man første gang kunne skrive www og pludselig møde en helt ny verden af surfing, chat, blogging og meget, meget mere. Der er sket meget gennem årene og vi ser på udviklingen fra de første spæde skridt til den spraglede multimedieverden vi kender fra i dag.

Leg med microcontroller

Der er elektronik i næsten alle produkter nu om stunder, og efterhånden består de stort set alle sammen af både software og hardware. Ofte handler det om såkaldte micro-controllere, som er en lille og meget begrænset computer. Simpel nok til at man selv kan udvikle den. Vi viser hvordan man får sjov ud af at samle sin egen microcontroller – både for børn og voksne.

Som sædvanlig har vi også testet masser af nyt hardware og software - et grønt drev fra Western Digital, et trådløst mediecenter fra Linksys, GPS fra Mio, NAS fra QNAP og meget mere. Til en heldig vinder udlodder vi desuden en Zyxel GS-1548 48-ports switch multifunktionsprinter, som giver din mulighed for at overvåge og diagnosticere fra din browser.

Det hele finder du i Alt om DATA nummer 13/2009, som er ude nu.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere