Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Web-tv i topkvalitet

Web-tv fra Waoo giver familien fleksibilitet og den højeste streaming-kvalitet blandt de store tv-udbydere.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Fra i dag kan Waoos tv-kunder med stor tv pakke uden ekstra betaling se Waoo Web TV på op til fem computere i hjemmet som et supplement til familiens faste tv-skærme.

Waoo Web TV er optimeret til computerskærme og streames i en kvalitet på op til 3Mbit/s, hvilket ifølge udbyderen er den højeste hastighed på web-tv blandt de store tv-leverandører. Til de ”rigtige” tv-skærme streamer Waoo gennem IPTV allerede i markedets højeste kvalitet på 12Mbit/s.

Det er Waoos høje bredbåndshastigheder på fiberforbindelserne, der giver udbyderen mulighed for at levere så høj en tv-kvalitet på både tv-skærme og computere.

»I Waoo! fastholder vi at tale båndbredde, fordi den er meget væsentlig for, hvilken kvalitet vores kunder oplever. Vi har fokus på at give vores kunder de bedste oplevelser, uanset om det drejer sig om tv eller fiberbredbånd. Ved at oplyse et minimum af tekniske specifikationer ønsker vi at gøre det gennemskueligt, hvad vores kunder får hos os,« siger Anders Christjansen, administrerende direktør i Waoo.

»Nu får familien øget fleksibilitet og mulighed for at se tv i mange rum. Samtidig har vi bestræbt os på at gøre tv-oplevelsen på computeren lige så god som på fladskærmen ved at gøre det attraktivt og nemt at zappe mellem kanalerne,« tilføjer Anders Christjansen.

»Inden årets udgang får vores kunder også mulighed for at se video on demand på deres computer, på samme måde som de i dag kan det på deres tv-bokse,« siger Anders Christjansen.

Waoo Web TV er forbeholdt kunder med Waoo-fiberbredbånd.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere